Manchester United on vahvistanut nimittäneensä Dan Ashworthin uudeksi urheilutoimenjohtajakseen.

Ashworth, 53, siirtyy Old Traffordille Newcastlesta, jossa hän hoiti samaa roolia kesästä 2022 alkaen. Hän on aiemmin toiminut vastaavissa tehtävissä myös Brightonissa ja West Bromwichissa.

Newcastle asetti Ashworthin virkavapaalle helmikuussa, kun hän ilmoitti seuralle halustaan siirtyä Manchester Unitediin. Nimitys saatiin kuitenkin maaliin vasta nyt, koska seurat väänsivät pitkään hänen siirtokorvauksestaan.

Lehtitietojen mukaan Ashworth suunnitteli vievänsä Newcastlen välimiesoikeuteen, mutta seurat pääsivät lopulta siirrosta sopuun. Alun perin Newcastle vaati Ashworthista noin 23.7 miljoonan euron korvausta.

Manchester United on uudistanut seurajohtoaan merkittävästi sen jälkeen, kun Sir Jim Ratcliffen INEOS-yhtiö osti alkuvuodesta vähemmistöosuuden seurasta. Manchester Citystä siirtynyt Omar Berrada aloittaa Unitedin toimitusjohtajana tässä kuussa ja hiljattain Jason Wilcox siirtyi Old Traffordille tekniseksi johtajaksi Southamptonista.

Manchester United

@ManUtd
🔴 Manchester United and Newcastle issue the following statement.

#MUFC

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS