Chelsea on vahvistanut hankkineensa keskikenttäpelaaja Kiernan Dewsbury-Hallin Leicesteristä.

Dewsbury-Hall, 25, on solminut uuden seuransa kanssa 5+1-vuotisen sopimuksen ja Chelsea maksaa lehtitietojen mukaan siirrosta 30 miljoonan punnan korvauksen.

Leicesterin viime kauden käskyttäjä Enzo Maresca siirtyi tänä kesänä Mauricio Pochettinon korvaajaksi Chelseaan, joten Dewsbury-Hallia odottaa Stamford Bridgellä tuttu valmentaja.

Dewsbury-Hall edusti Leicesteriä yhtäjaksoisesti kahdeksanvuotiaasta asti ja esiintyi seuran edustusjoukkueessa 129 kertaa. Viime kaudella hän tehtaili 44 peliin 12 osumaa ja 14 maalisyöttöä, kun Leicester voitti Mestaruussarjan ja nousi Valioliigaan.

– On uskomatonta istua tässä Chelsean pelaajana. Tämä on seura, jota ihmiset seuraavat varttuessaan ja toivovat pelaavansa jonain päivänä tässä seurassa, joten on etuoikeus olla täällä. Olen todella innoissani, enkä malta odottaa, että pääsen näyttämään kaikille, mihin pystyn, kommentoi Dewsbury-Hall.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Introducing Kiernan Dewsbury-Hall to the Chelsea family! 👋

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS