Jordan Pickford myöntää joutuneensa perääntymään normaaleista pilkkurutiineistaan varoituksen uhalla. Englannin maajoukkuevahti torjui eilen rangaistuspotkukilpailussa joukkueensa välieriin miesten EM-kisojen puolivälieräottelussa.

Pickford pysäytti ensimmäisessä laukausvuorossa Manuel Akanjin yrityksen. Englannin pelaajat onnistuivat jokaisessa viidessä yrityksessään.

Pickford paljastaa erotuomari Daniele Orsaton pysäyttäneen hänen normaalit rutiininsa rangaistuspotkuissa. Italialaistuomari uhkasi Evertonin torjujaa varoituksella, jos hän ei pysyisi omalla maalilinjallaan ennen Sveitsin laukausyrityksiä.

– Tein normaalin rutiinini ja tuomari esti minua tekemästä sitä. Onnistuin siitä huolimatta torjumaan yhden vedon ja antamaan jätkille mahdollisuuden. Uskon omaan mentaliteettini, että pystyn torjumaan ainakin yhden pilkun. Onnistuin siinä ja jätkät suoriutuivat loistavasti, Pickford kommentoi Mirrorin mukaan.

– Hän (tuomari) olisi antanut minulle varoituksen, jos en olisi palannut omalle viivalleni.

Pickford oli myös kirjoittanut juomapulloonsa suunnitelman jokaisen Sveitsin laukojan nimistä ja laukausten suunnista. Lappu ei lopulta pysynyt piilossa.

– Luulin piilottaneeni sen hyvin, mutta se ei ollut asian laita! Pickford kommentoi.

Englanti kohtaa seuraavaksi välierässä Hollannin keskiviikkona 10. päivä heinäkuuta. Ottelu alkaa kello 22:00.

LUE MYÖS!