Liverpool on hylännnyt kaksi tarjousta topparistaan Sepp van den Bergistä, joka on saamassa näytönpaikkansa kesän pre-seasonilla, kertoo Athletic.

Hylätyt tarjoukset tulivat Bundesliigan Wolfsburgilta ja Mainzilta, jossa van den Berg, 22, vietti viime kauden lainalla. Myös PSV Einhdoven on pitänyt hollantilaispuolustajaa silmällä.

Liverpool on asettanut van den Bergille noin 24 miljoonan euron hintalapun, mutta uusi päävalmentaja Arne Slot on vaikuttunut puolustajan tekemisestä kesän ensimmäisissä harjoituksissa.

Van den Berg on kellottanut hyviä tuloksia fysiikkatesteissä ja Liverpoolin valmennusryhmä uskoo hänen kehittyneen teknisesti lainapestillään Saksassa.

Hollantilaispuolustajan odotetaan saavan mahdollisuutensa Liverpoolin harjoitusotteluissa kesäkiertueella Yhdysvalloissa.

Van den Berg siirtyi Liverpooliin kesällä 2019 PEC Zwollesta vajaalla kahdella miljoonalla eurolla, mutta hän on esiintynyt punapaitojen edustusjoukkueessa vain neljä kertaa.

Aiemmin van den Berg on käynyt lainalla myös Prestonissa ja Schalkessa. Hänen ja Liverpoolin sopimus on voimassa vielä kaksi kautta.

James Pearce

@JamesPearceLFC
#LFC have turned down offers from Mainz and Wolfsburg for Sepp van den Berg with the defender set to be handed the chance to shine in the friendlies.
Has really impressed Arne Slot and his staff since returning for pre-season at Kirkby last week.

nytimes.com/athletic/live-…
nytimes.com

Liverpool turn down offers for Van den Berg

Liverpool have turned down offers from Bundesliga clubs Mainz and Wolfsburg for Sepp van den Berg with the defender set to be handed the chance to shine in pre-season. PSV Eindhoven have also shown...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS