Arsenal teki hiljattain Wolverhamptonille tarjouksen Dan Bentleystä.

Athleticin saamien tietojen mukaan Wolverhampton on hylännyt tarjouksen.

Wolverhampton on valmis myymään Bentleyn vain siinä tapauksessa, jos se saa maalivahdistaan sellaisen summan, jolla se kykenee hankkimaan mitat täyttävän korvaajan.

Arsenal kaavailee Bentleystä edustusjoukkueen kolmosvahtia, joka voisi tarvittaessa nousta kakkosvahdiksi, jos Aaron Ramsdale jättää seuran kesän siirtoikkunassa. Ramsdalen jatko Arsenalissa ei ole toistaiseksi varmaa. David Raya pelannee ensi kaudellakin joukkueen ykkösmaalivahtina.

Bentley, 30, on edustanut Wolverhamptonia puolentoista vuoden ajan. Bentley pelasi päättyneellä kaudella viisi sarjaottelua. Englantilaisvahdin sopimus kattaa vielä ensi kauden ja siinä on optio seuraavasta kahdesta kaudesta.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 Arsenal make opening offer for Wolves goalkeeper Dan Bentley. Proposal immediately turned down - well below #WWFC valuation of important squad member. #AFC targeting 30yo Englishman as 3rd choice to strengthen ranks in pre-season & beyond @TheAthleticFC nytimes.com/athletic/live-…
nytimes.com

Arsenal have Bentley offer rejected by Wolves

Arsenal have seen an offer for Wolverhampton Wanderers goalkeeper Dan Bentley rejected.The 30-year-old Englishman has been identified by the north London side as a potential back-up option to David...

LUE MYÖS