Bayern München on vahvistanut hankkineensa Fulhamin keskikenttäpelaajan João Palhinhan.

Palhinha, 29, on solminut uuden seuransa kanssa neljän vuoden sopimuksen.

Athleticin mukaan Fulham kuittaa Portugalin maajoukkuepelaajan siirrosta alustavasti 51 miljoonaa euroa ja mahdollisesti viisi miljoonaa euroa bonuksia. Kyseessä on Fulhamin isoin pelaajamyynti ikinä.

Palhinha oli siirtyä Bayerniin jo viime kesänä. Hän pääsi saksalaisjätin kanssa sopuun henkilökohtaisista ehdoistaan, osallistui seuran lääkärintarkastukseen ja kävi valokuvattavana Bayernin tamineissa. Diili kuitenkin kaatui, koska Fulham ei löytänyt hänelle korvaajaa ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Nyt portugalilaistähti sai kuitenkin unelmasiirtonsa läpi.

– Tämä on yksi elämäni onnellisimmista päivistä. Pelaan nyt yhdessä Euroopan huippuseuroista, kommentoi Palhinha.

– Tämä on unelmieni täyttymys, ja olen siitä hyvin ylpeä. Odotan innolla Allianz Arenan tunnelmaa ja kannattajia. Haluan nauttia menestyksestä FC Bayernin kanssa ja voittaa mestaruuksia – tulen antamaan kaikkeni.

Palhinha siirtyi Fulhamiin kaksi vuotta sitten Sporting CP:stä 22 miljoonalla eurolla ja esiintyi lontoolaisten paidassa 79 kertaa.

FC Bayern München

@FCBayern
🗣️ Max #Eberl: "João Palhinha stand bereits im vergangenen Sommer beim FC Bayern hoch im Kurs – zurecht! Es war wichtig, dass der Kontakt nie abgerissen ist. João wollte unbedingt zum FC Bayern und solche Spieler brauchen wir."

#ServusJoão #FCBayern #MiaSanMia

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS