Chelsea on tehnyt Paris Saint-Germainin tavoin 60 miljoonan euron tarjouksen Internazionalen laitapuolustaja Achraf Hakimista, uutisoi Sky Italy.

Inter on tiettävästi halukkaampi tarttumaan Chelsean tarjoukseen, jos se voi lisätä siihen pelaajan päälle. Italialaisseura on kiinnostunut lontoolaisseuran laitapuolustaja Emerson Palmierista ja keskuspuolustaja Andreas Christensenista.

Inter haluaisi hankkia Emersonin lainalle, mutta Chelsea myisi hänet mieluummin pysyvästi eteenpäin. Christensenille kaavailtiin aiemmin jatkosopimusta, mutta Skyn mukaan Chelsea on valmis käyttämään myös tanskalaista akatemiakasvattiaan vaihtokaupan merkeissä.

[readmore from=Chelsea]

Chelsean on joka tapauksessa joko lisättävä tarjoukseensa jompi kumpi puolustaja tai kaivettava lisäkuvetta. Internazionale on asettanut 22-vuotiaalle Hakimille nimittäin 80 miljoonan euron hintalapun.

Hakimi siirtyi Internazionaleen 45 miljoonalla eurolla syyskuussa 2020 Real Madridista vietettyään vuodet 2018-20 lainalla Borussia Dortmundissa. Marokon maajoukkuemies istuisi Chelseassa todennäköisesti oikean wing-backin rooliin, tuoden lisää kilpailua César Azpilicuetalle ja Reece Jamesille.

Hakimi pelasi päättyneellä kaudella yhteensä 45 ottelua, joista 37 tuli Serie A:n puolella. Hän auttoi Antonio Conten ryhmän Italian mestaruuteen tekemällä päättyneellä sarjakaudella seitsemän maalia ja antamalla sen lisäksi 10 maalisyöttöä.