Ainsley Maitland-Niles on vaatinut Mikel Artetalta selvyyttä hänen tulevaisuudestaan Arsenalissa.

West Bromwichissa päättyneen valioliigakauden toisen puolikkaan lainalla pelannut keskikenttäpelaaja myöntää, että hänen on mahdollisesti jätettävä hyvästinsä kasvattajaseuralleen tänä kesänä.

Arteta on tiettävästi halukas kauppaamaan useamman pelaajan kesän siirtoikkunan aikana, ja 23-vuotias haluaa mahdollisimman pian tiedon siitä, mitä Arsenal aikoo tehdä hänen kohdallaan.

– Haluan päätöksen, tokaisi Maitland-Niles The Telegraphille.

– Haluan selvyyttä, jonka jälkeen voin toivottavasti tehdä töitä kenen kanssa minun on töitä tehtäväkään. Oli se sitten uuden seuran löytämisen tai harjoittelun parissa.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Haluaisin jonkinlaisen indikaation siitä, mitä tulee tapahtumaan ja missä Arsenal minut näkee. Jos palaset loksahtavat paikalleen, niin sitten tilanne on niin. Muuten jätän hyvästini seuralle.

– Jos saisin puhelun joltain ihmiseltä Arsenalista ja hän pyytäisi minua huomiseksi tapaamiseen, olisi se helpoin tapa edetä.

Maitland-Nilesin sopimus Arsenalin kanssa ulottuu kesään 2023. Hän on lontoolaisseuran akatemiakasvatti, joka on edustanut Tykkimiehiä yhteensä 121 kertaa urallaan.