Valioliigan Manchester United on joutunut maksamaan hirveää hintaa floppihankinnastaan Alexis Sanchezista. Törsäys ei ole vielä loppumassa, sillä tiedossa on jälleen yhden bonuksen pulittaminen, kun chileläinen palaa lainakomennukseltaan Interistä.

Vaikka Man United sai Sanchezin Arsenalista ilmaiseksi vaihdossa Henrikh Mkhitarjaniin, pelaaja on maksanut seuralle jo hulppeat 73,6 miljoonaa euroa.

Sanchezista tuli Valioliigan kovapalkkaisin pelaaja tammikuussa 2018, kun United lupautui maksamaan chileläiselle 444 000 euroa palkkaa viikossa. Sopimuksen allekirjoitusbonus oli 7,5 miljoonaa euroa.

Lisäksi mies sai 85 000 euron bonuksen joka kerta, kun oli avauskokoonpanossa. Kaikkiaan erillisten bonusten kautta Sanchezin bruttotulot nousivat viikossa jopa 640 000 euroon.

Viime kaudella jättipalkkaa nauttinut Sanchez onnistui kaksi kertaa maalinteossa 27 ottelussa. Heikkojen suoritusten takia Man United lähetti miehen lainalle italialaisjätti Internazionaleen.

Inter suostui maksamaan kuitenkin vain osan Sanchezin hirmupalkasta. Unitedin maksettavaksi jäi 18 miljoonaa, vaikka chileläinen pelasi koko kauden Italiassa.

Interillä oli optio ostaa Sanchez 17,5 miljoonalla lainajakson päätteeksi, mutta heikot otteet eivät ole vakuuttaneet italialaisseuran johtoa. Man United joutuu puolestaan maksamaan Sanchezille lojaalisuusbonuksena 1,2 miljoonaa, kun laitahyökkääjä palaa seuraan.

Lähde: Daily Mail