Yhdessä kesän suurimmista pelaajakaupoista AS Roman Liverpooliin vaihtanut maalivahti Alisson kertoo Gazzetta dello Sportille, ettei lähtö Roomasta ollut helppo.

– Itkin yhdessä vaimoni kanssa pitkän aikaa, tehtyäni ammatillisen päätöksen suuresta rahasta. Mieleni teki päätöksen lähteä Liverpooliin, mutta sydämeni oli kyynelten täyttämä.

Vaikka brasilialainen ei ehtinyt Italian pääkaupungissa viettää kahta vuotta pidempään, teki ympäristö tähän suuren vaikutuksen.

– Niin monesti menin illalla kävelylle ympäri kaupunkia. Esimerkiksi Fontana di Trevi on hämärässä niin kaunis, että sen äärellä liikuttuu. Tyttäreni syntyi Roomassa, ja minulla on siellä paljon ystäviä, muutenkin kuin vain jalkapallon piiristä.

Liverpoolin kanssa Italiaan keskiviikon Napoli-kohtaamiseen matkannut vahti pursuu muiden tuntemustensa ohessa myös paloa menestykseen.

– Kun pelaaja päättää, mitä joukkuetta edustaa, kysymys on niin paljon laajempi. Olen hyvin kunnianhimoinen, ja niin on myös Liverpool, jonka kanssa pelaan nyt maailman parhaassa sarjassa.