Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte ei ole jäänyt jahkailemaan uudessa työpaikassaan, kertoo The Athletic.

Italialainen Conte, 52, nimitettiin Spursin käskyttäjäksi viime viikon tiistaina, ja hän on ehtinyt johdottaa lontoolaisryhmän tähän mennessä kahteen otteluun: ensin Vitesse Arnhem kaatui Konferenssiliigassa 3-2 ja viime viikonloppuna Tottenham pelasi Evertonin kanssa 0-0-tasapelin Valioliigassa.

Conte on käyttänyt kaiken mahdollisen ajan siihen, että Tottenham rupeaisi pelaamaan ja toimimaan hänen haluamallaan tavalla. Viime viikolla hän oli yli tunnin myöhässä lehdistötilaisuudesta, koska hän opetti metodejaan Spursin pelaajille treenikentällä.

Athleticin mukaan Tottenhamin pelaajat olivat viime perjantaina ”kuolleita” Conten vetämien harjoitusten jälkeen. Osa heistä oli pelannut juuri edellisenä iltana Vitesseä vastaan. Lisäksi Conte piti joukkueelleen 75 minuutin videoanalyysin Vitesse-pelistä, vaikka alunperin palaverin odotettiin kestävän noin 20 minuuttia.

Conte on myös ruoskinut pelaajiaan parempaan fyysiseen kuntoon. Italialaisluotsi on sanonut suoraan joillekin pelaajille, että he ovat hänen mielestään ylipainoisia.

Pelaajien ruokailutottumuksetkin on laitettu Conten lyhyen ajanjakson aikana uusiksi. Conte on vaatinut, että pelaajat syövät lounasta yhdessä, ja hän on kieltänyt raskaat ruoat ja sämpylät harjoituskeskuksen tarjonnasta. Myös ketsuppi ja majoneesi ovat tätä nykyä kiellettyjen aineiden listalla Tottenhamissa.