Frank Lampard on nimennyt kokoonpanonsa Chelsean sunnuntaiseen valioliigaotteluun Liverpoolia vastaan (alkaa kello 18:30). Keskuspuolustaja Antonio Rüdiger ei ole miehistössä lainkaan mukana, mikä on asettanut kysymysmerkkejä hänen tulevaisuutensa ympärille.

The Telegraphin mukaan Chelsea saattaa myydä 27-vuotiaan saksalaisen eteenpäin ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Rüdiger, jonka sopimusta on jäljellä alle kaksi vuotta, on pudonnut Lampardin nokkimisjärjestyksessä neljänneksi Thiago Silvan saapumisen jälkeen.

Kurt Zouma ja Andreas Christensen pelasivat täydet minuutit kauden avauspelissä Brightonia vastaan, kun Rüdiger istui pelin penkillä.

Rüdigerin siirtyminen muualle tulisi yllätyksenä, sillä englantilaistoppari Fikayo Tomorin on pitkään odotettu lähtevän seurasta saatuaan useita lainatarjouksia Englannista ja ulkomailta. Esimerkiksi Everton ja Rennes ovat osoittaneet vahvaa kiinnostusta 22-vuotiaasta Chelsea-kasvatista, joka ei kuulu Lampardin avainmiehistöön.

Lontoolaisseuran on kuitenkin nyt tehtävä päätös, haluaako se luopua tänä kesänä mieluummin Rüdigerista vai Tomorista. Tomori olisi halukas taistelemaan paikastaan Chelsean miehistössä, eikä hän haluaisi lähteä edes lainalle. Hänet on tänään nimetty penkille Liverpoolia vastaan.

Rüdigerin ei puolestaan uskota tyytyvän vaihtomiehen rooliin, minkä takia hän aikoo keskustella tulevaisuudestaan edustajiensa ja Chelsean kanssa. Rüdiger siirtyi Chelseaan AS Romasta 35 miljoonalla eurolla kesällä 2017.

Chelsea – Liverpool avaukset

Liverpool FC

@LFC
Today's line-up 🆚 @ChelseaFC...

Gomez (minor knock) and Matip (minor muscle issue) both miss out. Thiago named on the bench.