David Luizin aika Arsenalissa saattaa jäädä odotettua lyhyemmäksi.

Sky Sportsin tuoreiden tietojen mukaan 33-vuotiaan brassitopparin sopimus Emirates Stadiumilla päättyy jo kesäkuun lopulla, eivätkä osapuolet ole vielä suunnitelleet jatkosopimusneuvotteluiden käynnistämistä.

Luiz siirtyi Chelseasta Arsenaliin viime kesänä 8,7 miljoonalla eurolla. Hänen sopimuksensa kerrottiin alun perin ulottuvan vuoteen 2021 saakka, mutta Skyn selvitysten mukaan osapuolet pääsivät sopuun vain 12 kuukauden mittaisesta diilistä.

Joulukuussa joukkueen uudeksi manageriksi nimitetty Mikel Arteta on kehunut Luizin otteita useaan otteeseen. Sekä hän että seuran tekninen johtaja Edu olisivat halukkaita pitämään Luizin joukkueessa, ja Luiz pysymään Emiratesilla.

Luiz ei ole menettänyt paikkaansa Arsenalin avauskokoonpanossa, vaikka Artetan miehistöstä löytyykin peräti seitsemän keskuspuolustajaa. Espanjalaisluotsi on peluuttanut entistä PSG-pelaajaa 15 valmentamassaan ottelusta 14 kertaa.

Aiemmin tässä kuussa Luiz kertoi kuitenkin unelmoivansa paluusta SL Benficaan, missä hän pelasi neljän vuoden ajan 2007-2011 ennen siirtoa Stamford Bridgelle. Arsenal ei sen sijaan suunnittele käyttävänsä yhtään rahaa pelaajahankintoihin tulevan kesän aikana.