Southampton on kiinnostunut hankkimaan Manchester Unitedin ja Englannin U21-maajoukkueen laitapuolustaja Brandon Williamsin lainalle ensi kuussa.

Williams, 20, oli Southamptonin kohdelistalla jo kesän siirtoikkunassa, mutta Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær esti siirron toteutumisen, vaikka seura päätyi hankkimaan Alex Tellesin Portosta.

Tellesin saapuminen on pienentänyt Williamsin roolia Solskjærin miehistössä. Puolustajanuorukainen on pelannut vain kuusi minuuttia Valioliigassa tällä kaudella, sattumalta juuri viime kuun 3-2-voitossa Southamptonia vastaan.

[readmore from=Manchester-United]

Saints-luotsi Ralph Hasenhüttl haluaa sen sijaan tuoda kilpailua Kyle Walker-Petersille ja Ryan Bertrandille. Williamsin kykeneväisyys pelata puolustuslinjan kummallakin laidalla viehättää etelärannikon huippujoukkuetta, joka on tällä hetkellä Valioliigassa neljäntenä.

Viime kaudella Williams pelasi jopa 36 ottelua Manchester Unitedin alakerrassa, vaikka hän teki debyyttinsä seuran ykkösmiehistössä vain reilu vuosi sitten. Telles, Luke Shaw ja Aaron Wan-Bissaka ovat kuitenkin syöneet nuorukaisen mahdollisuuksia tämän kauden puolella.

Lähde: The Telegraph