Cardiff Cityn putoaminen Valioliigasta näyttää nyt hyvin varmalta. Walesilaisseura hävisi lauantaina Burnleylle 2-0-lukemin ja pysyy viiden pisteen päässä putoamisviivan paremmalta puolen.

Burnley hallitsi ensimmäisen puoliajan tapahtumia ja otti puolen tunnin pelin jälkeen arvokkaan 1-0-johdon. Chris Wood ryntäsi kulmapotkussa ensimmäiseksi palloon ja puski pelivälineen tulisesti sisään Dwight McNeilin keskityksestä.

19 - Since the start of last season, no player has scored more Premier League goals for Burnley than Chris Wood. Timber. #BURCAR

Toisella jaksolla Cardiff pyrki löytämään tiensä takaisin peliin, mutta tuuri ei ollut vierasjoukkueen puolella.

49. minuutilla Ben Mee syyllistyi kahdesti käsivirheeseen rangaistusalueen sisällä, jonka jälkeen Mike Dean osoitti pallon pilkulle. Juteltuaan tilanteesta kuitenkin avustavan kanssa, Dean perui tuomionsa ja ottelua jatkettiin Burnleyn vapaapotkulla. Kamerahidastukset kuitenkin osoittivat että rangaistuspotku olisi ollut oikeutettu tuomio.

Cardiff City FC

@CardiffCityFC
48 - After talking to his assistant - Mike Dean reverses the decision. Unbelievable! 😡 (1-0)

Matchday Live 👉 bit.ly/2KAy1aD

#BURCAR #CityAsOne

47 - Penalty - #CardiffCity! Handball! (1-0)

Cardiff kärsi viime kuun lopulla oikeusmurhan Chelsean isäntänä, kun lontoolaiset tasoittivat pelin selkeällä paitsiomaalilla. Nyt Neil Warnockilla on jo toinen hyvä syy olla vihoissaan valioliigatuomareille.

Ottelun lisäajalla Wood nikkasi pallon vielä toistamiseen sisään, varmistaen Burnleyn voiton.

Samaan aikaan pelatuissa valioliigaotteluissa nähtiin myös isoja tuloksia.

Sarjaputoamisensa varmistanut Fulham yllätti voittoputkessa olleen Evertonin 2-0 Craven Cottagella. Maaleista vastasivat Tom Cairney ja Ryan Babel.

Southampton puolestaan upotti Wolverhamptonin 3-1-lukemin, kun taas Bournemouth murskasi Brightonin 5-0 vieraissa.