Virallista: Newcastle hankki uuden hyökkääjän – siirtosumma 20 miljoonaa puntaa

© Kuva: Getty Images

Newcastle United on vahvistanut hankkineensa Callum Wilsonin Bournemouthista vuoteen 2024 ulottuvalla sopimuksella. Mediatietojen mukaan Newcastle maksaa englantilaishyökkääjästä 20 miljoonaa puntaa (noin 22,4 miljoonaa euroa).

Wilson, 28, keräsi vyöllensä yhteensä 184 peliä ja 67 maalia Bournemouthin paidassa siirryttyään seuraan Coventrysta vuonna 2014. Hän on pelannut neljä ottelua Englannin maajoukkueessa ja tehnyt yhden maalin.

Viime kaudella Wilson teki kahdeksan ja alusti kolme maalia Valioliigassa. Hän ei kuitenkaan onnistunut pelastamaan Bournemouthia sarjaputoamiselta.

Bournemouth on myynyt tänä kesänä kaksi muutakin avainpelaajaansa takaisin valioliigatasolle. Hollantilaispuolustaja Nathan Aké siirtyi kauden päätyttyä 41 miljoonalla punnalla Manchester Cityyn ja englantilaisvahti Aaron Ramsdale 18,5 miljoonalla punnalla Sheffield Unitediin.

Newcastle on tiettävästi päässyt sopuun myös Ryan Fraserin ilmaisesta siirrosta St James’ Parkille. Skotlantilaislaituri jätti Bournemouthin kesäkuussa, eikä jatkanut sopimustaan koronaviruspandemian venyttämän sarjakauden loppuun saakka.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!