Keskiviikon Carabao Cupin otteluissa ei nähty suuria yllätyksiä, mutta sitäkin suurempia maalikarkeloita. Hurjimpana maaleja iski Newcastle United, joka haki Morecambesta 0-7-vierasvoiton.

Leicester City – Arsenal 0-2 (0-0)

Ensimmäinen puolisko eteni tasaisissa merkeissä, kun molemmat joukkueet pystyivät vuorotellen rakentamaan potentiaalisia hyökkäyksiä. Leicesterin Kelechi Iheanacho oli lähellä päästä alkuhetkillä tuikkaamaan Ketut johtoon, mutta Arsenal-vahti Bernd Lenon oikea-aikainen vastaantulo pelasti lontoolaiset takaiskulta.

Arsenalilta puolestaan ryöstettiin rangaistuspotku, kun Daniel Amartey lanasi Bukayo Sakan boksin sisällä. Vihellystä ei kuitenkaan vastoin odotuksia kuulunut, ja peliä jatkettiin maalipotkulla.

Arsenal sai maalinsa 57. minuutilla hämmentävän tilanteen päätteeksi. Nicolas Pepe pääsi yrittämään pienestä kulmasta ratkaisua. Pallo kimpoili puolustajien jaloista, tolpasta ja vielä viimeisenä Christian Fuchsista verkkoon.

Leicester ei saanut kirivaihdetta silmään missään vaiheessa Arsenalin johtomaalin jälkeen. Lopulta tuomarin antamalla lisäajalla Eddie Nketiah niittasi Tykkimiehet jatkoon Leicester-puolustuksen sekoillessa jälleen. Tällä kertaa Amartey kompasteli parin metrin päästä omasta maalista, ja Nketiah sai tuikattua kuin varkain pallon toistamiseen Leicesterin maaliin. Maalivahti Danny Ward seurasi hölmistyneenä tilannetta vierestä.

Chelsea – Barnsley 6-0 (2-0)

Chelsean kesän jättihankinnat olivat näkyvästi esillä Barnsleya vastaan. Thiago Silva sai vihdoin debyyttinsä Chelsea-paidassa, ja hänen johdollaan Willy Caballeron vartioima maali pysyi koskemattomana.

Kai Havertz puolestaan oli tehokkaana iskien lyhyen Chelsea-uransa ensimmäisen hattutempun. Tammy Abraham tarjosi esityön kahteen Havertzin osumista. Lisäksi Abraham oli viimeistellyt 1-0-maalin 19. minuutilla.

Lopuista Chelsean maaleista vastasivat Ross Barkley ja Olivier Giroud.

Morecambe – Newcastle United 0-7 (0-4)

Newcastle United järjesti illan kovimmat maalijuhlat Morecamben vieraana. Jo ensimmäisellä puoliajalla Newcastle mätti lukemiksi 4-0 Joelintonin kahdella sekä Miguel Almirónin ja Jacob Murphyn maaleilla. Morecamben ilta synkkeni entisestään, kun Toumani Diagouraga ajettiin ulos puolen tunnin pelin jälkeen.

Toisella puoliskolla Newcastle alkoi himmailemaan, mutta Morecamben selkäranka oli jo murentunut ensimmäisen puoliskon murskauksen jälkeen. Isaac Hayden ja Jamaal Lascelles kaunistelivat vielä kertaalleen lukemia. Lisäajalla isäntien Sam Lavellelle merkattiin vielä oma maali, ja lopulta Newcastle lunasti jatkopaikkansa maalein 7-0.