Sky Sports Italialle työskentelevä Angelo Mangiante paljastaa, että Chelsea on ollut yhteydessä AC Milaniin ja kysellyt, onko Gonzalo Higuainin mahdollista siirtyä Stamford Bridgelle tammikuun siirtoikkunan aikana.

Vaihdossa lontoolaisseura olisi valmis tarjoamaan Álvaro Moratan, jonka kerrottiin jo viime kesänä haluavan palata Italiaan, missä hän edusti Juventusta vuosina 2014-2016. Myös espanjalaishyökkääjän vaimo on italialainen.

Chelsea-valmentaja Maurizio Sarri pitää Higuainia täydellisenä hyökkääjänä hänen joukkueeseensa ja Morata puolestaan ei ole onnistunut Lontoossa parhaalla mahdollisella tavalla.

Higuain on tehnyt AC Milanille tällä kaudella seitsemän maalia 17 ottelussa. Serie A:ssa hän on yhteensä iskenyt 116 maalia. Hän on edustanut nykyisen seuransa lisäksi muun muassa Juventusta, Napolia ja Real Madridia.

Angelo Mangiante

@angelomangiante
Il #Chelsea sta pensando a #Higuain a gennaio. E sta cercando di capire se esiste una possibilità di scambio con il #Milan, inserendo nella trattativa #Morata che già in estate voleva tornare in Italia.
Per il gioco di #Sarri il centravanti ideale rimane Higuain. #CFC @SkySport