Manchester City ja Chelsea päätyivät maalittoman 120 minuutin jälkeen rangaistuspotkukilpailuun Liigacupin finaalissa. Jatkoajan loppupuolella nähtiin kuitenkin todella erikoinen episodi.

Chelsean maalivahti Kepa Arrizabalaga makasi kentän pinnassa hoivattavana pariinkin otteeseen takareittään pidellen. Näytti vahvasti siltä, ettei Kepa pystyisi peliä jatkamaan, joten kakkosvahti Willy Caballero alkoi jo lämmitellä ja kiskoja hanskoja käsiinsä. Caballero ehti jo kentän laidalle, ja numeroita alettiin lyödä avustavan erotuomarin taululle, kunnes Kepa viittoili väkevästi vastahankaan.

Vaikka valmennusjohto oli päätöksensä jo tehnyt, Kepa yksinkertaisesti kieltäytyi tulemasta vaihtoon. Hän viittoili olevansa kunnossa ja teki selväksi, että jatkaa peliä. Vaikka valmentaja Maurizio Sarri taustajoukkoineen oli selvästi tilanteesta tuohtunut, sai Kepa jatkaa kentän puolella.

Italialaisvalmentajalla kiehahti jopa siinä määrin, että hän avasi vihaisesti takkinsa, paiskoi juomapullon omalle istuimelleen ja poistui omaehtoisesti haukkaamaan happea pukukoppitunnelin suulle. Hieman myöhemmin samassa paikassa nähtiin myös Caballero keräilemässä itseään.

Erikoinen episodi, jonka tiimoilta riittää varmasti jälkipyykkiä pestäväksi.