Chelsea voitti valioliigalauantain toisessa pelissä Burnleyn lukemin 3-0. Ottelun hahmoksi nousi ensimmäistä kertaa Valioliigassa avannut Hakim Ziyech, joka sekä syötti että teki yhden maalin Turf Moorin pimenevässä illassa.

Burnleyn lohduton tilanne sarjataulukon pohjalla sai sen sijaan jatkoa. Joukkue on hävinnyt kauden kuudesta ensimmäisestä ottelustaan viisi peliä ja kaikki neljä kotiotteluaan. Sean Dychen aikakausi Burnleyn peräsimessä saattaa hyvinkin tulla pian päätökseen.

Chelsea hallitsi avauspuoliskon tapahtumia, kun Burnley keskittyi lähinnä pitämään oman päänsä puhtaana. Ashley Barnes karkasi kertaalleen Chelsea-puolustuksen vartioinnista, mutta laukoi pallon Edouard Mendyn edestä taivaan tuuliin. Sen jälkeen kotijoukkue ei Chelsealle juuri ongelmia aiheuttanut ja Mendy päätyi pitämään ottelussa jo kauden neljännen nollapelinsä.

25 minuutin kohdalla maalihanat aukesivat näppärästi rakennetun hyökkäyksen jälkeen, kun kun Ziyech teki uransa ensimmäisen maalin Valioliigassa. Marokkolaislaituri pelasi pallon Timo Wernerille rangaistusalueen sisällä, josta saksalaiskärki pudotti sen takaviistoon. Tammy Abraham jatkoi pelivälineen takaisin Ziyechille, jonka vasemman jalan laukaus vastapalloon ohitti hitaasti reagoineen Nick Popen Burnley-maalin suulla.

Chelsealla ei ollut kamppailussa mitään hätää, ja se ainoastaan vankisti johtoasemaansa pelin toisella puoliajalla. Kurt Zouma puski Mason Mountin kulmapotkun voimalla sisään, kun ottelua oli tunti takana. Osuma oli jo Zouman kolmas tällä valioliigakaudella.

20 minuuttia ennen päätösvihellystä Chelsea onnistui kolmannen kerran maalinteossa. Nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Ziyech pelasi millintarkan pystysyötön Wernerin juoksuradalle, eikä viime kauden Bundesliiga-tähti viimeistelyssään epäonnistunut. Maali oli Wernerin kolmas tämän kauden Valioliigassa ja se sinetöi Chelsean täyden pistepotin.