Chelsea on valmis myymään saksalaishyökkääjä Timo Wernerin, kertoo Sky Germany.

Skyn mukaan Chelsea etsii Wernerille ostajaa kerätäkseen siirtovaroja Borussia Dortmundin Erling Braut Hålandin hankintaa varten.

20-vuotiaan norjalaissensaation sopimuksessa astuu ensi kesänä voimaan 75 miljoonan euron ulosostoklausuuli, mutta tuolloin Hålandin perässä tulee olemaan lukuisia suurseuroja. Juuri siitä syystä Chelsea pyrkii saamaan siirron toteutumaan jo tänä kesänä, vaikka hyökkääjän hankinta tulisi maksamaan jopa noin 175 miljoonaa euroa.

[readmore from=Siirtouutiset]

Chelsea on myös yrittänyt tarjota Werneriä osana Håland-kauppaa, mutta Dortmund teki selväksi, että se ei ole kiinnostunut minkäänlaisista pelaajavaihtokaupoista vaan haluaa norjalaishyökkääjästä vain ja ainoastaan rahaa.

25-vuotias Werner siirtyi Chelseaan viime kesänä 53 miljoonalla eurolla RB Leipzigistä. Debyyttikaudellaan ainoastaan kuusi valioliigamaalia tehneestä hyökkääjästä voisi kutakuinkin saada saman verran takaisin.

Chelsea on jo aiemmin tänä kesänä myynyt Olivier Giroudin, Victor Mosesin ja Fikayo Tomorin yhteensä 35,2 miljoonalla eurolla. Wernerin myynnin myötä kasassa olisi noin puolet Hålandin siirtosummasta.