Tänään torstaina Lontoosta kantautui valtavia uutisia: Roman Abramovitšin varat jäädytetään, eikä hän voi täten myydä seuraa.

  • Valtavia uutisia Lontoosta: Roman Abramovitšin varat jäädytetään – Chelseaa ei voi myydä

Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen sanktiot Abramovitšia kohtaan vaikuttavat suuresti myös Chelsean toimintaan. Chelsea saa jatkaa toimintaansa, mutta vain tarkasti rajatun erityisluvan edellyttämillä ehdoilla.

Täältä voit lukea kaikki Chelsean erityisluvan toimet, jotka Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus linjasi. Erityislupa ja sen toimet astuvat voimaan välittömästi ja jatkuvat toukokuun loppuun saakka.

Chelsea ei esimerkiksi saa myydä uusia lippuja kotiotteluihinsa. Chelsealla on 28 000 kausikortin haltijaa, jotka saavat käydä jatkossakin normaalisti lontoolaisseuran kotiotteluissa, mutta muut paikat ammottavat jatkossa tyhjyyttään, mikäli niihin ei ole tähän päivään mennessä myyty irtolippuja. Stamford Bridgen kapasiteetti on hieman reilut 40 000.

Kausikortit käyvät kuitenkin vain Valioliigan otteluihin, joten jos Chelsea etenee Mestarien liigan puolivälieriin, joutuu se näillä näkymin pelaamaan kotiottelunsa tyhjille katsomoille.

Täysin poissuljettua ei ole, etteikö mahdollisessa puolivälieräottelussa yleisö pääsisi paikalle. Vielä on nimittäin epäselvää, saako Chelsea jakaa kannattajilleen lippuja ilmaiseksi ja haluaisivatko he edes tehdä niin.

LUE MYÖS: