Tottenham koki 0-1-tappion kotikentällään Ajaxille Mestarien liigan ensimmäisessä välierässä. Joukkueen tähtipelaajiin kuuluva Christian Eriksen ei todellakaan ollut tyytyväinen omiensa suoritukseen ottelun jälkeen.

Spurs oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ottavana osapuolena.

– Emme olleet lähelläkään parastamme. Katselimme vain peliä ensimmäisen 20 minuutin aikana. Meidän täytyy muuttaa paljon seuraavaan peliin.

– Teimme heistä parempia. He ovat hyvä joukkue, mutta autoimme heitä tänään. Se oli meidän syytämme. Olimme parempia toisella puoliajalla, Eriksen sanoi BT Sportille.

Eriksenin mukaan joukkue ei ollut valmis taistelemaan voitosta.

– Kukaan ei halunnut pelata ensimmäistä puoliaikaa niin, kuten me pelasimme. Kaikki tietävät, ettemme kilpailleet. Hävisimme silti, mutta olimme sentään parempia toisella jaksolla.

Spurs menetti Ajaxia vastaan topparinsa Jan Vertonghenin hänen saatuaan pahannäköisen iskun päähän, lue lisää tästä. Lisäksi sivussa olivat loukkaantumisen takia Harry Kane ja korttitilin täyttymisen vuoksi Heung-min Son.

– Emme voi jatkuvasti puhua loukkaantuneista. Välierässä sillä ei ole merkitystä, ketkä pelaavat, meidän pitää nostaa tasoamme. Olimme onnekkaita, kun he osuivat vain tolppaan ja toivottavasti saamme käännettyä tämän Amsterdamissa, Eriksen sanoi viitaten David Neresin laukaukseen, joka osui oikeaan tolppaan ottelun loppupuoliskolla.