Kun Cristiano Ronaldo avaa suunsa, miljoonat kuuntelevat.

Tänään saatiin lopullinen sinetti Ronaldon kotiinpaluulle. Manchester United tiedotti tehneensä portugalilaisen kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

Ronaldo lausui muutamat sanat jo Unitedin tiedotteessa, mutta nyt hän kirjoitti aiheesta myös omalla Instagram-tilillään.

Ensimmäisen minuutin aikana Ronaldon postaus keräsi reilusti yli 100 000 tykkäystä. Tämän jutun kirjoitushetkellä postaus on ollut Instagramissa 44 minuuttia. Tykkäyksiä on tuhdit 4,3 miljoonaa.

Viestissään Ronaldo halusi nostaa esiin yhden tietyn henkilön, jolla tiettävästi oli myös suuri vaikutus siirron toteutumisessa.

– Kaikki, jotka tuntevat minut, tietävät kuinka rakastan Manchester Unitedia. Vuodet, jotka vietin tässä seurassa (2003-09) olivat aivan uskomattomia, ja yhteinen taipaleemme on kirjailtu kultaisin kirjaimin tämän suuren instituution historiaan, Ronaldo sanaili.

– En osaa edes selittää tuntemuksiani juuri nyt. Se on kuin unelma olisi käynyt toteen. Olen aina saanut niin suurta tukea ja kunnioitusta kannattajilta, jopa vastustajan paidassa.

– Ensimmäinen liigamestaruuteni, ensimmäinen cup-mestaruuteni, ensimmäinen maajoukkuekutsuni, ensimmäinen Mestarien liiga -voittoni, ensimmäinen Kultainen kenkäni ja ensimmäinen Ballon d’Orini syntyivät kaikki erityisen Red Devils -suhteen ansiosta.

– Teimme historiaa aiemmin ja teemme historiaa nyt! Annan siitä sanani! Olen täällä! Olen taas siellä, mihin kuulun!

– PS. Sir Alex [Ferguson], tämä on omistettu sinulle…

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Cristiano Ronaldo (@cristiano) jakama julkaisu

Seuraamme siirtoikkunan tapahtumia yöhön asti LIVE-seurannassamme, hyppää mukaan!