Cristiano Ronaldo pelasi täydet minuutit lauantaina, kun Manchester United kukisti Newcastlen 4-1. Ronaldo iski kaksi täysosumaa Newcastlen verkkoon.

Manchester United kohtaa tiistaina Young Boysin Mestarien liigassa. Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær saattaa antaa Ronaldolle lepovuoron tiistaisessa ottelussa.

– Ronaldo pitää niin hyvää huolta kunnostaan, että tiedän hänen palautuvan nopeasti ja lisäksi hänellä on harjoituskausi alla. Tietenkin on tärkeää antaa kaikille vastuuta ja peliaikaa.

– Meillä on tiistaina ottelu Mestarien liigassa ja katsotaan, mitä tapahtuu. Ei ole suinkaan mahdottomuus antaa Ronaldolle lepovuoro. Hän on 36-vuotias ja Mason Greenwood on 19-vuotias, joten periaatteessa kyseessä on sama juttu. Minun on määriteltävä tarkasti kummankin peliminuutit, Solskjær muistutti.

Solskjærin mukaan Ronaldo ja Raphaël Varane ovat nostaneet vaatimustasoa harjoituksissa.

– Ronaldon ja Varanen saapuminen seuraan on nostanut kulmakarvoja harjoituksissa, koska he ovat todellisia voittajia ja he ovat voittaneet kaiken mahdollisen jalkapallossa. Lisäksi he asettavat itselleen suuria vaatimuksia, jolloin muu joukkue seuraa heitä ja ajattelee, että tuolla tavalla pysyt huipulla.