Chelsean ja Manchester Unitedin välinen sarjaottelu on alkamassa Stamford Bridgellä kello 18.30 Suomen aikaa.

Moni hieraisi silmiään, kun joukkueet julkaisivat avauskentällisensä ottelun alla. Suurin huomio keskittyi Manchester Unitedin kokoonpanoon, sillä Cristiano Ronaldo aloittaa vieraiden vaihtopenkillä.

Kyseessä on vasta toinen kerta tällä kaudella, kun portugalilaistähti ei ole avauksessa Valioliigassa. Ronaldo, 36, on ylivoimaisesti Unitedin tämän kauden paras maalintekijä kymmenellä osumallaan.

Ottelun alla Sky Sports kysyi Unitedin väliaikaisvalmentajalta Michael Carrickilta, miksi Ronaldo aloittaa huippuottelussa vaihtopenkillä.

– Muutamia hienosäätöjä ja muutoksia edelliseen peliin verrattuna, jotta saamme muutettua asioita hieman, kommentoi Carrick.

– Cristiano on luultavasti silmiinpistävin nimemme, mutta kyse on vain pelisuunnitelmasta ja ideoista. Kävin itse asiassa hyvän keskustelun Cristianon kanssa. Hän oli loistava, ja päätimme mennä tänään tällä (kokoonpanolla). Odotan todella innolla peliä.

Carrick painotti, että Ronaldon penkkikomennukseen ei liity mitään draamaa.

– Kaikki ovat kunnossa. Kaikki penkille jääneet ovat olleet loistavia, Cristiano mukaan lukien. He ovat olleet fantastisia, tukeneet avauksen jätkiä sataprosenttisesti ja he ovat valmiita tulemaan tarvittaessa kentälle.

– Olemme tyytyväisiä joukkuevalintaamme. Olemme tulleet tänne voittamaan, kuten jokaisessa ottelussa.