Merseysiden poliisi tutkii tapausta, jossa Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo läpsäisi kännykän erään kannattajan kädestä.

United hävisi lauantaina Evertonin vieraana Valioliigassa 0-1. Pelin päätyttyä sosiaalisessa mediassa on levinnyt videoita, joissa Ronaldo, 37, kävelee tuohtuneena kentältä ja huitaisee maahan puhelimen kannattajalta, joka oli pelaajia vastassa.

Portugalilaistähti pyysi myöhemmin käytöstään anteeksi Instagramissa ja kutsui kyseisen kannattajan seuraamaan ottelua Old Traffordille.

Paikallinen poliisi pyytää nyt silminnäkijöiltä havaintoja tapahtuneesta.

– Pelaajien poistuessa kello 14.30 kentältä raportoitiin, että eräs poika joutui päällekarkauksen kohteeksi vierasjoukkueen pelaajan toimesta. Tutkimukset ovat käynnissä, ja poliisit työskentelevät parhaillaan Evertonin kanssa tarkastellakseen valvontakameran kuvamateriaalia ja suorittaakseen laajoja silminnäkijätutkimuksia selvittääkseen, onko rikos tapahtunut, kommentoi Merseysiden poliisin tiedottaja Guardianin mukaan.

Sarah Kelly on kertonut Liverpool Echolle, että kyseessä oli hänen poikansa, 14-vuotias Evertonin kannattaja Jake Harding, joka oli ensimmäistä kertaa stadionilla katsomassa suosikkijoukkueensa ottelua.

– Man Unitedin pelaajat lähtivät kävelemään pois pelin päätyttyä. Me olimme Park Endissä, joten olimme ihan pelaajatunnelin vieressä, kun he menivät siitä ohi. Poikani oli siellä ottamassa videoita heistä, kertoi Kelly.

– Hän kuvasi kaikkia Unitedin pelaajia. Ja sitten hän laski puhelintaan alaspäin, koska Ronaldo oli vetänyt sukkansa alas ja hänen jalastaan tuli verta. Hän (Harding) laski puhelintaan nähdäkseen, mistä oli kyse – hän ei edes puhunut.

– Sitten Ronaldo käveli ohi hirveän, hirveän kiukkuisena ja löi puhelimen poikani kädestä ja jatkoi matkaansa.

Kelly näytti Liverpool Echolle kuvia, joissa hänen poikansa käsi näytti olevan mustelmilla ja hänen kännykkänsä näyttö oli säpäleinä.

– Minä itkin, olin järkyttynyt. Jacob oli täydellisessä shokissa – hän on autistinen ja hänellä on myös dyspraksia, joten hän ei oikeastaan tajunnut, mitä tapahtui, ennen kuin hän tuli kotiin.

– Hän on todella järkyttynyt siitä, eikä häntä huvita yhtään mennä uudestaan otteluun. Tämä oli ensimmäinen jalkapallo-ottelu, jossa hän on ollut ja sitten kävi näin.

– Meillä oli aivan loistava päivä aina niihin viimeisiin sekuntiin asti, kun he tulivat kentältä. Se pilasi päivän täysin ja jätti meille pahan maun suuhun.

Artikkelia muokattu 10.4.2022 klo 16.45: Otsikossa ja artikkelissa puhuttiin alunperin virheellisesti ”mahdollisesta pahoinpitelystä”.