Täksi kaudeksi Valioliigaan nousseen Norwichin visiitti pääsarjassa jäi yhden kauden mittaiseksi. Joukkue näytti välillä pirteitä otteita ja esitti hyökkäävää jalkapalloa, mutta säilyminen ei ollut lopulta lähelläkään.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke kommentoi maanantain lehdistötilaisuudessaan joukkueen kautta.

− Meidän täytyy olla rehellisiä ja todeta, ettemme olleet tarpeeksi hyviä. Mutta en voi syyttää ketään tiettyä henkilöä, Farke totesi ja jatkoi.

− Voin vain pyytää anteeksi. Olen pettynyt, etten pystynyt tekemään toista ihmettä.

Norwich pelasi viihdyttävää jalkapalloa, mutta tasoero muihin joukkueisiin nähden oli selvä siitäkin huolimatta, että Norwich onnistui riistämään pisteitä isommiltaan.

− Meidän ja muiden seurojen välillä on iso kuilu taloudessa ja yksilöiden laadussa. Olen ainut henkilö, jota syytän, ja minusta pelaajat voi jättää siinä mielessä rauhaan, Farke harmitteli.

Norwichilla on kautta jäljellä vielä kolme peliä. Tiistaina on vastassa Chelsea.

− Putoamisen varmistuttua peleistä on mahdotonta nauttia, mutta on kunnia pelata maailman parhaassa sarjassa. Voimme siten luoda momentumia jatkoa ajatellen, Farke sanoi.

Ensi kaudella Norwich lähtee tavoittelemaan nousua takaisin Valioliigaan.

− Tunnen tuskaa putoamisen takia, mutta olen johtavassa asemassa, joten minun täytyy toimia esikuvana. On tärkeää näyttää johtajuutta tällaisina hetkinä, eikä pelkästään työn takia, vaan koska näinä aikoina on osoitettava oikeanlaista henkeä, Farke päätti.