Liverpool ei tarjonnut jatkoa – Daniel Sturridge vastaanottanut tarjouksia jo 13 eri seurasta

© Kuva: Getty Images

Tänä kesänä Liverpoolin jättänyt Daniel Sturridge on vielä ilman seuraa. The Telegraphin mukaan 29-vuotias englantilaishyökkääjä tulee tekemään pitkään odotetun päätöksen tulevaisuudestaan tämän viikon loppuun mennessä.

Sturridgella on useita vaihtoehtoja pöydällä. Turkkilaisseura Fenerbahce on tarjonnut kärkimiehelle peräti yhdeksän miljoonan punnan suuruista vuosipalkkaa, mutta kilpailijoita riittää.

Lehti kertoo, että Sturridge on vastaanottanut sopimustarjouksia yhteensä 13 eri seurasta, kuten DC Unitedista, Real Betisistä, Besiktasista, Bolognasta ja Marseillesta. Myös Qatarin kerrotaan olevan yksi Sturridgen useista vaihtoehdoista.

Sturridge, joka edusti Manchester Cityä ja Chelseaa ennen hänen kuusivuotista Liverpool-jaksoaan, ei kuitenkaan aio jatkaa uraansa Valioliigassa.

Sturridge kärsii vielä kuuden viikon mittaisesta pelikiellostaan rikottuaan Englannin jalkapalloliiton määrittämiä vedonlyöntisääntöjä (lue lisää).

Korjaus 13.8. kello 14:58: Fenerbahce oli tarjonnut Sturridgelle yhdeksän miljoonan punnan vuosipalkkaa, ei viikkopalkkaa, kuten aiemmin mainittu.

» Kaikki tammikuun siirtoikkunasta erikoissivullamme!