Manchester Unitedin ykkösmaalivahti David de Gea sanoo, että joukkue on pelannut liian pitkään voittamatta pokaalia.

Unitedin edellinen pysti on keväältä 2017, jolloin se voitti Eurooppa-liigan José Mourinhon alaisuudessa.

Tiistaina United putosi Mestarien liigasta neljännesvälierävaiheessa, kun se kärsi kotonaan 0-1-tappion Atlético Madridille ja hävisi otteluparin yhteismaalein 1-2. Tappio madridilaisille tarkoitti sitä, että United voi käytännössä voittaa seuraavan pokaalinsa aikaisintaan ensi vuonna.

– Tietenkään se ei ole tarpeeksi hyvin, kommentoi de Gea BBC:n mukaan tiistain ottelun jälkeen.

– Olemme olleet liian monta vuotta ilman pokaaleja, jopa taistelematta pokaaleista.

– Meidän on tehtävä selväksi, että haluamme saavuttaa hyviä asioita ja taistella pokaaleista. Emme halua vain päästä neljän parhaan joukkoon ja poistua Mestarien liigasta puolivälierissä.

– Tarvitsemme siis kaikilta paljon enemmän, koska tämä seura on liian iso siihen, missä olemme nyt. Olemme kaukana Valioliigan ja Mestarien liigan mestaruustaisteluista, joten tarvitsemme paljon enemmän kaikilta.

De Gean mukaan yksiselitteisesti parempi joukkue meni jatkoon. Espanjalaisvahti ei ollut tyytyväinen omiensa kokonaisesitykseen otteluparissa.

– Olemme tällä hetkellä tässä tilanteessa. Tilanne on vaikea. Meidän on jatkettava taistelua. Olen hyvin surullinen, mutta me emme olleet tarpeeksi hyviä.

– Olemme todella pettyneitä tulokseen. On vaikea pukea sanoiksi, miltä meistä nyt tällä hetkellä tuntuu. Emme tehneet kummassakaan pelissä tarpeeksi voittaaksemme. Tämä päivä on iso pettymys meille kaikille.

LUE MYÖS: