David Moyes palasi West Hamin managerin tehtäviin sunnuntai-iltana, kun tämän vahvistettiin olevan irtisanotun Manuel Pellegrinin seuraaja. Skotlantilainen piti ensimmäisen pressitilaisuuden toimessaan maanantaina iltapäivällä. Jarruttelua tai toppuuttelua ei ollut havaittavaissa.

– He saavat hyvin kokeneen valioliigamanagerin. Uskon, että on olemassa vain kaksi tai kolme manageria, joilla on tässä sarjassa parempi rekordi. Minä voitan, se on se mitä teen. Olen täällä tuodakseni West Hamille voittoja, ja nostaakseni heidät kuiville putoamisuhan alta.

Moyes sanoo ”evakuoineensa” itsensä siksi ajaksi, jona ei ole ollut minkään joukkueen komentotehtävissä. Jalkapallon trendeistä hän ei silti usko jääneensä jälkeen.

– Jalkapallossa on monia moderneja kehityssuuntia, mutta viime aikoina olen havainnut myös joidenkin vanhojen tehneen paluuta. Haluamme edelleen pallonhallintaa, mutta sitä ei enää välttämättä nähdä avaimena voittoihin. Haluamme nähdä hyökkäävää peliä, ja jännitystä. Jännityksen ja innostuksen tuominen kannattajille on suurin tehtäväni.

Itälontooseen palaava valmentaja näkee tilanteen lupaavampana kuin edellisellä pestillään seurassa.

– Mielestäni joukkue on nyt parempi. Seura on käyttänyt varojaan hyviin hankintoihin. Totta puhuen se, mitä nyt tarvitaan, on näiden pelaajien nouseminen vastaamaan haasteisiinsa.

Huhutuista uusista hankinnoista Moyes pidättäytyi vielä puhumasta.

– Olen vasta tullut ovesta sisään, mutta en ole kuullut puheita Olivier Giroudista tai muista huhutuista tulijoista.

56-vuotias manageri kertoi myös, että hänen sopimuksessaan on mahdollinen jatko-optio.

– Haluan tehdä sen huomioimatta jättämisen mahdottomaksi.

Lähde: BBC