David Moyes antoi yllättäviä kommentteja miljoonahankinnan myynnistä – myönsi rehellisesti West Hamin joutuneen omituiseen tilanteeseen

© Kuva: Getty Images

Tammikuun siirtoikkunassa on jo nähty joitakin pelaajahankintoja. Yksi tähän saakka merkittävimmistä siirroista on ollut Sébastien Hallerin lähtö West Hamista Ajaxiin 22,5 miljoonan euron summalla.

West Hamin päävalmentaja David Moyes kertoi, että Norsunluurannikon maajoukkuehyökkääjän lähtö tuli yllätyksenä.

− Luulen, että Hallerin kohdalla tilanne meni niin, että saimme odottamattoman tarjouksen. Emme ajatelleet, että menettäisimme hänet tässä siirtoikkunassa, Moyes paljasti.

West Ham hankki Hallerin 50 miljoonalla eurolla Eintracht Frankfurtista kesällä 2019. Vaikka hyökkääjä osui kuluvalla kaudella lontoolaisseuran paidassa Valioliiga ja Liigacup laskettuina yhteen seitsemästi, ei Haller ollut rehellisyyden nimissä 50 miljoonan euron arvoinen hankinta pelillisiltä esityksiltään.

Kun Amsterdamista tuli avokätinen tarjous, West Ham päätti tarttua tilaisuuteen.

− Emme ehkä olisi saaneet samanlaista tarjousta enää myöhemmin, joten sen hyväksyminen tuntui oikealta ratkaisulta. Mutta sitä ei suunniteltu etukäteen, Moyes perusteli.

West Ham päästi myös keskikenttäpelaaja Robert Snodgrassin muualle, kun kokenut skotti siirtyi West Bromwichiin. Ringistä tuli yhtäkkiä hieman kapeampi.

− Nyt meillä on tilaa uusien pelaajien hankkimiseen. Olemmeko valmiita siihen? Emme oikeastaan. Mutta tulemme toimeen niillä pelaajilla, jotka meillä jo on, Moyes sanoi.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.