Guardian: Manchester Cityn kapteeni David Silva siirtyy Lazioon

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn kapteeni David Silva jättää seuran kuluvan kauden päätteeksi. City pelaa vielä Mestarien liigan lopputurnauksessa, jossa se kohtaa puolivälierässä Lyonin. Silva on siirtymässä Serie A:han ensi kaudeksi.

Guardianin mukaan Silva on tekemässä kolmen vuoden sopimuksen Serie A -seura Lazion kanssa. Silva, 34, uskoo lehden mukaan, että hänellä on vielä mahdollisuus pelata huipulla viitisen vuotta. City-kapteeni toivoi pidempää sopimusta, jonka lopulta Lazio oli valmis tarjoamaan.

Lazio sijoittui Serie A:ssa neljänneksi, joten Silva pääsee pelaamaan myös ensi kaudella Mestarien liigaa.

Silva ehti edustaa Manchester Cityä kymmenen vuoden ajan, ja hän nousi kannattajien suosikiksi nostaen Valioliigan mestaruuspokaalin neljästi ilmaan. Silva lähetti jo aiemmin kiitoksensa City-perheelle kymmenen vuoden taipaleesta.

– He ovat osoittaneet minulle ja minun perheelleni kunnioitusta niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Olen todella kiitollinen siitä kaikesta. Haluan vain sanoa kiitos teille kaikille kannattajille, seuralle, seuran työntekijöille, koska he ovat tehneet elämästäni paljon helpompaa ja olen siitä kiitollinen. Tulen aina olemaan sininen, Silva kirjoitti aiemmin.

Silva on edelleen Man Cityn mukana Mestarien liigan lopputurnauksessa Lissabonissa. Silvalla on näin ollen mahdollisuus päättää City-ura komealla tavalla Mestarien liigan voittoon.