Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær on lähettänyt varoittavan muistutuksen David De Gealle, joka suoriutui heikosti lauantain tasapelissä Evertonia vastaan.

Solskjærin mukaan penkillä istuva Dean Henderson on ”parantunut” ja tilaisuuden auetessa valmis viemään De Gean paikan joukkueen ykköstorjujana itselleen.

Henderson palasi Old Traffordille vietettyään vahvan lainajakson Sheffield Unitedin maalilla, mutta on toistaiseksi istunut suurimman osan manchesterilaisten valioliigaotteluista penkillä.

23-vuotiaan englantilaistorjujan uskotaan kuitenkin palaavan tolppien väliin taas tiistaina, kun Manchester United kohtaa West Hamin FA Cupin viidennellä kierroksella.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

WhoScored.com

@WhoScored
🥴 David de Gea has committed 8 errors leading to an opposition goal in the Premier League since 2017/18 (97 apps), more than his first 7 league campaigns combined for Man Utd (6 in 237 apps)

Jos De Gea ei pääse eroon kohtalokkaista virheistään ja Henderson ottaa näyttöpaikoistaan täyden hyödyn irti, saattaa Solskjær harkita espanjalaisen penkittämistä myös Valioliigan puolella.

– Dean on suoriutunut aina tilaisuuden saadessaan todella hyvin. Hän on kypsynyt ja parantanut otteitaan, Solskjær kertoi lehdistölle ennen tiistain ottelua.

[readmore from=Manchester-United]

– Tiedän, ettei hän ole pelannut yhtä monta ottelua kuin viime kaudella, mutta hänen jokaisesta suorituksestaan kentällä ja harjoituksissa voi huomata kehitystä.

– Olen vakuuttunut hänen asenteestaan ja työmoraalistaan. Totta kai hän on, miten sen nyt sanoisi… hän ei ole kaikista kärsivällisin kaveri.

– Hän haluaa pelata jokaisen ottelun, koska hän tietää voivansa suoriutua niissä hyvin. Toivotaan sen jatkuvan, koska hän on parantunut saavuttuaan tänne.