Virallista: Tässä on Norwichin uusi manageri

© Kuva: Getty Images

Suomalaiskärki Teemu Pukin edustama Norwich City vahvistaa pestanneensa Dean Smithin uudeksi manageriksi.

Entinen Aston Villan luotsi Smith allekirjoitti kahden ja puolen vuoden sopimuksen Norwichin kanssa. Hän korvaa Daniel Farken, joka potkut heikkojen tulosten takia.

– Tämän seuran eteen on selvästi tehty loistavaa työtä viimeksi kuluneiden neljän ja puolen vuoden aikana. Nyt minun ja Craigin (Shakespeare, apulaismanageri) on jatkettava ja kehitettävä sitä työtä, jonka perimmäinen tavoite on Valioliigassa säilyminen, Smith kommentoi Norwichin verkkosivuilla.

– Minä kasvoin aikakaudella, jolloin Norwich kilpaili Euroopassa. Muistan nuo ajat hyvin, ja aina vieraillessani Carrow Roadilla ja Norwichissa tunsin todella fanien, henkilökunnan ja pelaajien välisen yhteyden. Yhdessä meidän on tehtävä Carrow Roadista vierasjoukkueille erittäin vaikea paikka vierailla.

Urheilujohtaja Stuart Webber mainitsee Smithin olleen Norwichin pitkän tähtäimen kohde sen varalta, että jossakin vaiheessa tarvitaan uusi manageri.

– Deanilla on erinomainen meriittilista, ja otimme häneen yhteyttä välittömästi, kun kävi selväksi, että hän on valmis palaamaan heti managerin rooliin.

Smith, 50, sai hiljattain lähtöpassit Aston Villasta. Sitä ennen hän luotsasi Brentfordia ja Walsallia.

Norwichin tilanne on tukala, sillä se on sarjataulukossa jumbosijalla. Pisteitä on tähän mennessä kertynyt ainoastaan viisi.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!