Tottenham varmisti lohkovoittonsa Eurooppa-liigassa, kun se kaatoi Royal Antwerpin 2-0-lukemin kotikentällä torstai-iltana (lue lisää).

Vähäisestä vastuusta koko kauden kärsinyt Dele Alli jäi kuitenkin taas ilman minuutteja, mikä ei luonnollisesti häntä ilahduttanut, sanoo manageri José Mourinho.

Alli, 24, nähtiin poistuvan äkäisesti kohti pelaajatunnelia Mourinhon viidennen ja viimeisen pelaajavaihdon jälkeen.

Englannin entinen maajoukkuepelaaja palasi hetkeä myöhemmin vaihtopenkille, mutta Mourinhon mukaan hänen alkuperäinen reaktionsa oli täysin ymmärrettävä.

– Ei juosta totuutta karkuun. Penkillä istuva pelaaja, joka huomaa, että kaikki viisi vaihtoa on käytetty, ei tietenkään ole iloinen pelaaja. En odottaisikaan hänen olevan iloinen, Mourinho sanoi BT Sportille ottelun jälkeen.

Harry Winks nähtiin myös kävelevän leuka rinnassa pukuhuoneeseen, kun hänet otettiin tunnin pelin kohdalla vaihtoon. Mourinhon mukaan keskikenttämiestä ohjeisestiin kuitenkin menemään vain lämpimään suihkuun.

– Sanoin hänelle ja kaikille muillekin vaihtopenkillä istuville pelaajille, että menkää pukuhuoneeseen ja ottakaa kuuma suihku, koska sää oli kylmä, Mourinho naurahti.

– Käskin heitä menemään. Winks meni ja olen siihen tyytyväinen, koska se oli minun käskyni.

Football on TNT Sports

@footballontnt
"How can I keep them all happy? I don't think they're all happy at all, that's the nature of football, I can no make miracles."

"I told the players if they're not subbed on just go for a hot shower!"

Jose Mourinho on top form as per 😂

🎤 @ReshminTV