Liverpoolin hyökkääjä Diogo Jota sai maanantaina maalitilinsä auki uudessa seurassaan, kun hän iski yhden osuman 3-1-voitossa Arsenalia vastaan Valioliigassa.

Portugalilainen Jota, 23, siirtyi Liverpoolin kymmenen päivää sitten Wolverhamptonista 45 miljoonan euron kaupassa. Hän debytoi Liverpoolin paidassa viime viikolla liigacupissa 7-2-murskavoitossa Lincoln Cityä vastaan, mutta maanantaina hän pääsi astelemaan ensimmäistä kertaa myös Anfieldin nurmelle, kun hän tuli vaihdosta sisään 80. minuutilla. Portugalilaistaituri pääsi lyhyessä ajassa peliin hyvin mukaan ja kiitti vastuusta viimeistelemällä tyylikkäästi illan viimeisen osuman.

– Se oli uskomaton tunne. Kunpa se olisi ollut täyden stadionin edessä, mutta olen onnellinen siitä, että varmistin voiton joukkueelle ja saimme haluamamme tuloksen, kommentoi Jota Sky Sportsille.

– Välillä jalkapallossa onnistuu maalinteossa ja välillä ei. Pitää vain uskoa, että tekee maalin, ja onneksi minä tein.

Klopp ja Jota halasivat toisiaan päätösvihellyksen jälkeen. Kuva: Getty Images

– Manageri sanoi, että minun on jatkettava prässäämistä, kuten olimme tehneet, oltava iloinen pallon kanssa ja tehtävä sitä, mitä olen aina tehnytkin. ”Pelaa hyvää jalkapalloa ja prässää pallottomana”.

– Teen työni joka päivä harjoituksissa. Teen kovaa töitä, jotta olisin parhaimmillani ottelupäivänä.

– Ensimmäinen [maali] on aina vaikein. Tärkeintä on jatkaa niiden tekemistä. Nyt minulla on yksi, mutta haluan enemmän.

Myös Liverpoolin manageri Jürgen Klopp oli tyytyväinen Jotan Valioliiga-debyyttiin hänen joukoissaan.

– Olen todella tyytyväinen Diogo Jotaan. Hän on huipputyyppi.

– Meidän kaltaista joukkuetta on todella vaikea kehittää. Hän on ollut listallani kaksi tai kolme vuotta ja hän on täällä nyt.

LUE MYÖS