Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Donny van de Beekin agentti myöntää olevansa huolissaan Cristiano Ronaldon paluusta Old Traffordille.

Reilu vuosi sitten Unitediin hankittu van de Beek on jäänyt toistaiseksi todella vähälle peliajalle seurassa – eikä juuri mikään viittaa siihen, että tilanne voisi lähiaikoina olla muuttumassa.

– Cristiano saapui perjantaina, minkä tiesimme olevan huono uutinen meidän kannaltamme. (Paul) Pogba pelaa vasemmalla, ja Cristianon saapuminen tarkoittaa yhtä pelaajaa lisää keskikentälle, kun Pogba siirtyy pois vasemmalta, van de Beekin agentti Guido Albers kommentoi Ziggo Sportille.

[readmore from=Cristiano-Ronaldo]

Hänen mukaansa keskusteluja käytiin manageri Ole Gunnar Solskjærin ja seurajohdon kanssa ennen siirtoikkunan umpeutumista.

– Teimme aloitteen löytääksemme seuran ja etsintämme päätyi Evertoniin. Aloitimme keskustelut Marcel Brandsin ja Farhad Moshirin kanssa. Maanantai-iltana saimme puhelun Solskjærilta ja seuralta, ja he kertoivat meille, että siirto oli poissuljettu ja pelaajan piti ilmoittautua seuraavana päivänä harjoituksiin.

Joka tapauksessa Albers on luottavainen sen suhteen, että hänen asiakkaansa saa näyttömahdollisuuden.

– Perspektiivi on nyt se, että totesimme, ettei Donny ole Carabao Cup -pelaaja, FA Cup -pelaaja tai vain europeleissä pelaava pelaaja. Donny meni Englantiin pelatakseen Valioliigassa. Tapa, jolla keskustelu Solskjærin kanssa tällä kertaa meni suhteessa viime kesään – asiat ovat nyt paljon selvempiä. Luotan täysin, että Donny saa mahdollisuutensa.

Lähde: Goal