Arsenalin hyökkääjälupaus Eddie Nketiah tykitti tiistaina hattutempun, kun pohjoislontoolaiset raivasivat tiensä Liigacupin välieriin 5-1-kotivoitolla Sunderlandista.

Nketiah, 22, on saanut kuluvan kauden aikana vastuuta Valioliigassa ainoastaan 41 minuuttia, mutta Liigacupissa hän on päässyt avaukseen jo kolmesti peräkkäin. Englantilaishyökkääjä on myös käyttänyt näyttöpaikkansa hyödykseen, sillä hän onnistunut maalinteossa jokaisessa Liigacupin ottelussa. Yhteensä maaleja on kasassa jo viisi kappaletta.

Sunderlandia vastaan syntynyt hattutemppu oli 16-vuotiaasta lähtien Arsenalia edustaneelle Nketiahille hänen ammattilaisuransa ensimmäinen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
Eddie Nketiah has completed the first hat-trick of his senior club career:

⚽️ 17'
⚽️ 49'
⚽️ 58'

The match-ball is calling. 📞

Arsenalin manageri Mikel Arteta lupasi ottelun jälkeen, että Englannin eri ikäluokkien juniorimaajoukkueet läpi kolunnut Nketiah tulee saamaan loppukautta kohden enemmän peliaikaa.

– Viime aikoina hän on pelannut enemmän minuutteja kuin aiemmin. Me tarvitsemme häntä ja hän tulee jatkossa pelaamaan enemmän minuutteja, kertoo Arteta.

Sanon teille joka päivä, että haluamme pitää Eddien [joukkueessa]. Näemme kuinka hän harjoittelee, sitä hän tekee joka päivä, hän työskentelee todella kovasti ja laittaa palloa verkkoon jokaisissa harjoituksissa. Olen todella iloinen hänestä.

LUE MYÖS: Arsenal murskavoitolla askeleen lähemmäs pokaalia – ”Haluamme säilyttää tämän vireen”