Edinson Cavani ilmaisi olevansa ylpeä Manchester Unitedin edustamisesta sen jälkeen, kun hänen isänsä oli sanonut hyökkääjän olevan onneton Old Traffordilla ja siirtyvän ensi kaudeksi Etelä-Amerikkaan.

Cavani julkaisi Instagram-tililleen tiistaina kuvan, joka oli otettu helmikuun 3-3-tasapelistä Evertonia vastaan. Kuvatekstiin uruguaylaiskärki kirjoitti: ”Olen ylpeä voidessani pitää ylläni tätä paitaa”.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Edinson Cavani (@cavaniofficial21) jakama julkaisu

34-vuotias hyökkääjä siirtyi Manchester Unitediin ilmaiseksi viime kesänä. Hän on tehnyt tällä kaudella yhteensä seitsemän maalia 25 otteluun ja noussut lyhyessä ajassa fanien suosioon.

Argentiinalaislähteet laittoivat kuitenkin alkuviikosta liikkelle huhuja, joiden mukaan Cavani olisi siirtymässä ensi kaudeksi Boca Juniorsin riveihin. Pelaajan isä Luis Cavani tuki näitä väitteitä toteamalla, ettei Cavani nauti olostaan Englannissa.

– Edinson ei ole tyytyväinen Englannissa ja haluaa siirtyä lähemmäs perhettään. Hän palaa Etelä-Amerikkaan. Haluan hänen pelaavan seurassa, joka taistelee tärkeistä pokaaleista, Luis Cavani totesi.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Häntä on aina kiinnostanut Bocassa pelaaminen. Jos hän palaa Etelä-Amerikkaan, hänen seuransa on varmasti Boca. Poikani idea on lähteä kesällä Englannista ja palata Etelä-Amerikkaan.

Cavanin tuorein some-julkaisu vihjaa hänen isänsä olleen kuitenkin väärässä siitä, etteikö hän muka nauttisi pelaamisesta Britteinsaarilla ja Unitedissa.

Cavani allekirjoitti Unitedin kanssa 12-kuukautisen sopimuksen, johon sisältyy optio yhdestä lisävuodesta. Entisellä PSG-tähdellä on toki mahdollisuus kieltäytyä jatkosta, mutta Ole Gunnar Solskjær ei varmasti halua päästää häntä noin vain lähtemään.