Ole Gunnar Solskjær ja Edinson Cavani näyttivät lukkiutuneen tuliseen sanasotaan sen jälkeen kun Manchester United oli päästänyt maalin Villarrealia vastaan Eurooppa-liigan finaalissa.

48-vuotiaan Solskjærin haaveet ensimmäisestä pokaalistaan Manchester Unitedin peräsimessä kärsivät ison takaiskun, kun Gerard Moreno vei Villarrealin puolen tunnin kohdalla johtoon Stadion Miejskillä.

Päästetyn maalin jälkeen tarkkasilmäiset Manchester Unitedin kannattajat huomasivat tunteiden läikkyvän Solskjærin ja Cavanin välillä, kun norjalaisluotsi huusi raivostuneena ohjeita 34-vuotiaalle uruguaylaiskärjelle.

Cavani ei näyttänyt ottaneen neuvoja iloisesti vastaan, vaan tiuski valmentajalleen kiukkuisen vastauksen. Joidenkin kannattajien mielestä Cavani käski Solskjæria tukkimaan suunsa. Voit katsoa videon tapahtuneesta tästä tai tästä (linkin avautuvat Twitteriin).

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Toisella puoliajalla Cavani tasoitti pelin kulmapotkun jälkitilanteesta, mutta Solskjærin tuuletus jäi hyvin paljolti tulkinnan varaan. Riemastuneen hymyn sijaan entisen United-hyökkääjän kasvoille lävähti hämmentävä mutrusuu.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

GOAL

@goal
Solskjaer's reaction to Cavani's goal 🤷‍♂️

[🎥 @DAZN_CA]

#UEL #UELfinal

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

ESPN FC

@ESPNFC
Ole Gunnar Solskjaer didn't know how to react to Cavani's equaliser 😂

Eurooppa-liigan finaali päättyi lopulta Manchester Unitedin pettymykseen, kun Villarreal kaatoi englantilaisseuran dramaattisessa rangaistuspotkukilpailussa numeroin 11–10. Manchester Unitedin edellisestä pokaalista on täten kulunut jo neljä vuotta.

LUE MYÖS: