Ole Gunnar Solskjær toivotti uuden pelaajan tervetulleeksi Man Unitedin miehistöön: ”Aloittaa huomenna penkiltä”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin nuori ruotsalaishyökkääjä Anthony Elanga on saanut ensimmäisen kutsunsa seuran ykkösmiehistöön, joka kohtaa Granadan Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa torstaina.

Ole Gunnar Solskjær on antanut viime kausina näyttöpaikan useammalle muullekin Unitedin akatemiapelaajalle. Elangaa norjalaisluotsi ylisti suuresti ennen Espanjaan matkustamista ja vihjasi 18-vuotiaan pääsevän myös saman tien kentälle.

– Minulla on paljon luottoa seuran nuorukaisiin, tietysti. Anthony on pelaaja, jolla on paljon taitoa, mahtava asenne, ja joka tekee maaleja sekä vasemmalta että oikealta laidalta, kertoi Solskjær seuran verkkosivuilla.

– Hänellä on sitä niin sanottua X-faktoria. Pidän nopeista pelaajista ja hän on ehdottomasti sellainen. Hän on maaleja tekevä laituri, itsevarma. Hän on vakuuttanut minut harjoituksissa.

– Häntä ei otettu mukaan vain kokemuksen vuoksi. Hän aloittaa huomisen ottelun penkiltä ja on valmis ottamaan roolia, jos kutsu kentälle käy.

Elanga on pelannut tällä kaudella 16 ottelua Manchester Unitedin nuorisojoukkueissa ja tehnyt niissä 8 maalia. Ruotsin alle 17-vuotiaiden maajoukkuetta hän edusti viidesti, tehden näissä peleissä kaksi maalia.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.