Ole Gunnar Solskjær ei ole sulkenut Manchester Unitedia pois Erling Braut Hålandin mahdollisesta siirtojahdista ja paljastanut olevansa edelleen yhteydessä Borussia Dortmundin tähtihyökkääjään.

Solskjær on hyvissä väleissä 20-vuotiaan Hålandin kanssa, sillä hän valmensi norjalaissensaatiota aikoinaan Moldessa. United yritti tiettävästi ostaa hänet myös tammikuussa 2020 ennen kuin hänen siirtonsa Bundesliigaan toteutui.

Sopimukseen sisältyvän ulosostoklausuulin ansiosta Håland voisi kuitenkin jättää Dortmundin 75 miljoonalla eurolla kesällä 2022. Tämä on vauhdittanut huhuja hyökkääjän ympärillä jo ensi kesää silmällä pitäen.

LUE MYÖS: Agentti latasi faktat tiskiin Erling Braut Hålandin mahdollisesta kesäsiirrosta: ”Neljä näistä seuroista sijaitsee Englannissa”

Manchesteria pidetään yhtenä Hålandin todennäköisimmistä päämääristä, minkä vuoksi Solskjærilta arvuuteltiin keskiviikon lehdistötilaisuudessa kaksikon mahdollisesta jälleentapaamisesta Old Traffordilla.

– Totta kai seuraamme kaikki nuoria pelaajia, joita olemme mahdollisesti valmentaneet aiemmin, Solskjær kommentoi.

– Olemme yhteyksissä edelleen ja on hienoa nähdä, kuinka hänestä on kehittynyt se pelaaja, joka hän on tänä päivänä. Tiedän hänen kehityksensä vain jatkuvan.

– Hän on kuitenkin Dortmundin pelaaja ja me toivomme hänelle parasta. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Solskjærilta kysyttiin heti perään uudelleen, onko Håland Unitedin kohdelistalla tämän kauden jälkeen.

[readmore from=Manchester-United]

– Tiedätte, etten voi puhua Erlingistä, koska hän on Dortmundissa. Minusta se on epäkunnioittavaa puhua paljon muusta kuin siitä, miten tunnen hänet ja juttelemme keskenämme.

– Kuka ei olisi ollut kiinnostunut hänestä vuosi sitten? Kaikki myöntävät, että he ottaisivat maailman parhaat pelaajat joukkueeseensa, ja Erling on huippupelaaja.

– Mutta minusta olemme rekrytoineet hyvin. Dan James ja Bruno Fernandes osoittavat, että kaikki minun aikanani tehdyt hankinnat ovat vaikuttaneet ja tuoneet lisää joukkueeseen. Ja näin meidän on tarkoitus jatkaa.