Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toiset osat pelattiin torstai-iltana.

Aiemmin torstaina Arsenal pudotti Benfican ja eteni neljännesvälieriin. Lue otteluraportti täältä.

Manchester United oli voittanut viime viikolla Real Sociedadin Torinossa 4-0, joten panos puuttui Old Traffordin ottelusta. Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin ja Manchester United eteni neljännesvälieriin.

Real Sociedad jätti muutaman avainpelaajansa San Sebastiániin, mutta siitä huolimatta peluutti useaa ykköskokoonpanonsa pelaajaa Manchesterissa.

Sen sijaan Leicesterin ja Slavia Prahan välisessä ottelussa panosta oli tarjolla huomattavasti enemmän. Avausosa päättyi maalittomaan tasapeliin ja King Power Stadiumilla todistettiin varsin vauhdikasta ottelua.

Pitkälti ykkösmiehistöllään otteluun lähtenyt Leicester putosi Slavian käsittelyssä 2-0. Tšekkiläisseura teki otteluparin kummatkin maalit toisella jaksolla.

Lukáš Provod siirsi Slavian johtoon maalin edustalta toisen jakson alussa ja Abdallah Sima iski loppuluvut 2-0:aan kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä upealla laukauksellaan noin 20 metristä.

Eurooppa-liigan neljännesvälieräparit arvotaan perjantaina.