Manchester United kaatoi Wolverhamptonin keskiviikkona Old Traffordilla FA Cupin kolmannen kierroksen uusintaottelussa. Ottelu päättyi 1-0.

Manchester United

@ManUtd
Juan-nil! 🇪🇸

#MUFC

Avausjaksolla ei hyvistä paikoista huolimatta maaleja nähty. Kotijoukkueen parhaat mahdollisuudet maalintekoon osuivat Daniel Jamesille, joka pääsi kahdesti kasvotusten Wolves-vahti John Ruddyn kanssa, mutta Ruddy veti molemmilla kerroilla pidemmän korren.

Vieraat saivat avausjaksolla kertaalleen pallon maaliin Pedro Neton toimesta, mutta osuma hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen. Maalia edelsi Raúl Jiménezin käsivirhe.

Ottelun ainoa osuma syntyi 67. minuutilla Juan Matan jalasta. Anthony Martial syötti Matan yksinläpi, ja espanjalainen chippasi pallon kylmän viileästi vastaan tulleen Ruddyn yli verkon perukoille.

Vieraiden kiri jäi vaisuksi, sillä Wolves ei saanut toisella jaksolla yhtään laukausta maalia kohti.

Kotijoukkueelle jatkopaikka saattoi käydä kalliiksi, sillä hurjassa maalivireessä ollut Marcus Rashford loukkaantui ottelussa. Englantilaishyökkääjä tuli vaihdosta sisään 63. peliminuutilla, mutta hänet otettiin vaihtoon 80. minuutilla. Rashford loukkasi selkänsä kaksinkamppailu tilanteessa, eikä kyennyt jatkamaan ottelua.

United kohtaa FA Cupin neljännellä kierroksella Watfordin tai Tranmeren, joiden kolmannen kierroksen keskinäinen uusintaottelu on vielä pelaamatta.