Newcastle United harkitsee lainatarjousta Chelsean keskuspuolustaja Fikayo Tomorista, mutta kohtaa todennäköisesti kilpailua ainakin yhdeltä Euroopan huippuseuralta, kertoo The Telegraph.

Tomori kieltäytyi lainasiirrosta West Hamiin siirtoikkunan viimeisenä päivänä, eikä ole sen jälkeen Chelsealle pelannut. Everton oli myös lähellä saada hänet lainalle, kunnes Chelsean pitkä harkinta-aika siirtoon suostumisesta sai sen kääntämään katseet Norwich-toppari Ben Godfreyyn.

22-vuotias Tomori oli yksi Chelsean jännittävimpiä akatemiakasvatteja Frank Lampardin debyyttikaudella lontoolaisseuran peräsimessä. Loukkaantumiset kauden toisella puoliskolla pudottivat hänet kuitenkin joukkueen ykköskokoonpanosta.

Tällä hetkellä Kurt Zouma, Thiago Silva ja Antonio Rüdiger ovat kaikki Tomorin edellä nokkimisjärjestyksessä. Andreas Christensen on toinen keskuspuolustaja, jonka vastuu on viime kaudesta pudonnut merkittävästi.

[readmore from=Chelsea]

Viime kesän kaatuneiden lainasiirtojen jälkeen Newcastle on kuitenkin tuorein Tomorista kiinnostunut valioliigaseura.

Chelsealla on hyvät välit Newcastleen ja sen manageri Steve Bruceen, joka teki hyvää työtä Tammy Abrahamin parissa ollessaan vielä Aston Villan peräsimessä. Siirtoa pidetään siis täysin mahdollisena.

Newcastle saattaa kuitenkin kohdata tiukan siirtokilvan ulkomailta, sillä englantilaislehden mukaan ainakin yksi nimeämätön Euroopan huippuseura tarkkailee myös Tomorin tulevaisuutta Stamford Bridgellä.

LUE MYÖS: