Fulham – kausiennakko 2020-21: Sarjanousija tarvitsisi jotain poikkeuksellista – tyylikäs Scott Parker ei vielä riitä

© Kuva: Getty Images

Viime kausi

 • Neljäs Mestaruussarjassa
 • Kaatoi nousukarsintafinaalissa Brentfordin
 • 81 pistettä, maaliero 64-48
 • 23 voittoa, 12 tasapeliä, 11 tappiota
 • Paras maalintekijä: Aleksandar Mitrovic (26 maalia)
 • FA Cup: Neljäs kierros

Fulhamin visiitti Mestaruussarjassa jäi lopulta vain yhden kauden pituiseksi. Siitä on paljolti kiittäminen Aleksandar Mitrovicia, joka pysyi seurassa putoamisesta huolimatta.

Fulhamin kauteen ei mahtunut mitään erityisen pitkiä ja loistokkaita voittoputkia. Ei toisaalta pitkiä tappioputkiakaan. Fulham keikkui koko kauden ajan sarjataulukon keskiviivan paremmalla puolella. Marraskuun lopussa joukkue vakiinnutti paikkansa nousukarsintoihin painelevassa sakissa.

Lopulta Fulhamin sijoitus oli neljäs, ja nousukarsintojen välierissä asettui vastaan Cardiff. Vierasottelussa irtosi 2-0-voitto. Neeskens Kebanon lisäaikamaali osoittautui arvokkaaksi, sillä toisen osaottelun Cardiff voitti 2-1. Fulham siis nousukarsintafinaaliin yhteismaalein 3-2. Finaalissa Fulham oli lähtökohtaisesti altavastaaja Lontoon paikallispelissä Brentfordia vastaan. Varsinainen peliaika oli maaliton, mutta jatkoajalla nähtiin peräti kolme osumaa. Fulham 2, Brentford 1.

FA Cupissa Fulham voitti kolmannen kierroksen ottelussa Aston Villan mutta joutui neljännellä kierroksella Man Cityn yliajamaksi luvuin 0-4. Liigacupissa Fulhamille tuli lähtö Southamptonia vastaan heti toisella kierroksella.

Fulhamin paras maalintekijä viime kauden Mestaruussarjassa oli aivan ylivoimaiseen tapaan Mitrovic. Hän paukutti peräti 26 maalia, millä irtosi koko sarjan maalipörssin voitto.

Pelaajasiirrot - lähteneet

Luca de la Torre (oh, 22, Heracles Almelo)

Kuva: Getty Images.

Nuori oikean laidan pelaaja ei missään vaiheessa ehtinyt kunnolla murtautua Fulhamin edustusjoukkueeseen. Päättyneellä kaudella pelasi yhteensä neljässä ykkösjoukkueen ottelussa. Ura jatkuu Hollannissa ilmaissiirron myötä.

 

Magnus Norman (mv, 23, Carlisle)

Fulhamin oma kasvatti Magnus Norman jätti seuran niin ikään vapaana agenttina. Pääsi viime kaudella pari kertaa ykkösjoukkueen penkille, siinä se. Siirtyi Kakkosliigan Carlisle Unitediin.

Jordan Archer (mv, 27, ilman seuraa)

Normanin ohella toinenkin maalivahti jäi ilman sopimusta. 27-vuotias Archer hankittiin hätäapuna Fulhamiin viime tammikuussa. Ei pelannut lopulta yhtään ottelua.

Matt O’Riley (kk, 19, ilman seuraa)

Fulhamin kasvatti, jonka tie seurassa tuli nyt päätökseen. Rahkeet riittivät viime kaudella muutamaan penkkikomennukseen ja pariin pelattuun otteluun edustusjoukkueessa. Tällä hetkellä nuorukainen on työtön.

Harry Arter (kk, 30, laina päättyi)

Kuva: Getty Images.

Bournemouthin omistama Harry Arter pelasi viime kauden lainalla Fulhamissa. Mestaruussarjassa vyölle tuli 28 ottelua, joista 21 avauksessa. Enemmänkin olisi tullut ilman sääriluun murtumaa, joka piti miehen sivussa loka-joulukuussa. Pelin rytmittäjänä Arter oli tärkeä Fulhamille, ja jollain tapaa hänen lähtönsä pitäisi paikata.

 

Terence Kongolo (kp, 26, laina päättyi)

Hollantilaistoppari lainattiin Huddersfieldistä Fulhamiin kevätkaudeksi. Pääsi neljännessä sarjaottelussaan kentälle, pelasi yhdeksän minuuttia ja loukkaantui. Koko loppukausi meni jalkavammaa parannellessa.

Pelaajasiirrot - saapuneet

Anthony Knockaert (oh, 28, Brighton)

Kuva: Getty Images.

Pelillisesti erittäin tärkeä hankinta, joka ostettiin 11,7 miljoonalla eurolla. Anthony Knockaert pelasi jo viime kauden Fulhamissa lainalla, joten manageri Scott Parker tietää, mitä saa. Viime kaudella Knockaert pelasi joka ikisessä sarjaottelussa – nousukarsinnat mukaan lukien. Laukaus-, avainsyöttö- ja 1v1-haastotilastoissa Knockaert oli joukkueensa parhaimmistoa, mutta tehoja pitäisi saada puristettua lisää. 45 ottelussa kolme maalia ja neljä maalisyöttöä ei ole laitahyökkääjälle tarpeeksi.

Harrison Reed (pkk, 25, Southampton)

Kuva: Getty Images.

Harrison Reed pelasi jo viime kauden Fulhamissa lainalla. Rooli oli merkittävä ja olisi ollut suurempikin ilman pohjevammoja. Mestaruussarjassa vyölle kertyi lopulta 28 ottelua. Nousukarsinnoissa Reed pelasi kaikki pelit alusta loppuun. Fulham teki omalla mittapuullaan ihan merkittävän hankinnan, kun se lunasti Reedin itselleen yhdeksällä miljoonalla eurolla. Reedille voi tämän hetken tietojen perusteella povata merkittävää roolia alkavalla kaudella.

Kuva: Getty Images.

Mario Lemina (pkk, 26, Southampton, laina)

Fulham vahvisti kertaheitolla keskikentän pohjaansa, kun se osti Southamptonista edellä esitellyn Harrison Reedin ja lainasi samalla Mario Leminan. Leminan lainaaminen kaudeksi kustantaa Fulhamille 2,2 miljoonaa euroa. Viime kauden gabonilainen pelasi lainalla Galatasarayssa. Otteluita kertyi kaiken kaikkiaan 28, joista neljä Mestarien liigassa. Fulhamissa selvästi odotetaan suhteellisen paljo Leminalta, mutta se ei lupaa hyvää, että mies oli lihasvammojen vuoksi viime kaudella sivussa peräti neljään eri otteeseen.

Antonee Robinson (vp, 23, Wigan)

Kuva: Getty Images.

Tälle kesälle toinen hankinta, josta Fulham on jotain maksanut. 23-vuotias vasen pakki siirtyi seuraan Wiganista 2,1 miljoonan euron korvausta vastaan. Viime kaudella Robinson pelasi lähes jokaisen Wiganin Mestaruussarja-ottelun alusta loppuun. Nivusvamma oli pilata kauden helmi-maaliskuussa, mutta koronatauon aikana Robinson ehti kuntouttaa vammansa ja kesällä mies oli jälleen iskussa. Robinson on sekä hyvä ohittaja että syötönkatkoja. On mielenkiintoista nähdä, millaisen roolin Robinson saa, kun vasemman pakin tontille on jo ennestään Joe Bryanin tasoinen pelaaja.

Sylvester Jasper (vh, 18, Fulham U23)

Tällaisen kaverin Fulham nosti edustusjoukkueeseen omista reserveistään. Kyseessä on 18-vuotias laitahyökkääjä, joka pelasi viime kaudella ensimmäiset minuuttinsa (yhteensä 11 minuuttia kolmessa eri ottelussa) seuran ykkösjoukkueessa. Kovin suurta roolia ei kannata ainakaan vielä odottaa – mikäli Jasper nyt edes aloittaa kautta Fulhamissa. On hyvin mahdollista, että hänet lainataan johonkin alempaan sarjaan täksi kaudeksi.

Jean Michaël Seri (kk, 29, Galatasaray, palaa lainalta)

Kuva: Getty Images.

Fulham rikkoi siirtoennätyksensä kesällä 2018, kun seura osti Jean Serin eli ”uuden Xavin” Nizzasta 30 miljoonalla eurolla. Avauskausi ei ollut erityinen menestys ja viime kaudeksi Seri lainattiin Galatasarayhin. Turkissa vastuuta tuli mukavasti, erityisesti vuodenvaihteen jälkeen. Pelasipa Seri kaikki Galatasarayn Mestarien liiga -ottelutkin, mikä on melko harvinainen kokemuslisä Fulhamin kaltaisessa seurassa. Nyt on mielenkiintoiset ajat edessä. Keskikentältä Harry Arter lähti, joten kokoonpanossa olisi kyllä tilaa Serille.

André-Frank Zambo Anguissa (pkk, 24, Villarreal, palaa lainalta)

Kuva: Getty Images.

Puolustava keskikenttämies lähetettiin viime kaudeksi lainalle La Ligan Villarrealiin. Vastuuta tuli välittömästi, ja lopulta Zambo Anguissa oli joukkueensa parhaita pelaajia. Zambo Anguissa kykenee nousemaan pallon kanssa ensimmäisten prässääjien ohi ja antamaan helpot syötöt omille. Samaan aikaan mieheltä löytyy fysiikkaa ja keuhkoja puolustuslinjan suojaamiseen. Voi saada isonkin roolin alkavalla kaudella.

Fabri (mv, 32, palaa lainalta)

Kuva: Getty Images.

Espanjan kentillä pelasi viime kaudella Fulhamin miehistä myös maalivahti Fabri. Hän kävi lainalla Mallorcan joukkueessa. Pääsi pelaamaan yhteensä vain neljässä ottelussa, ja kesäkuun puolivälistä lähtien Fabri on ollut sivussa jalkavamman vuoksi. Fabrin sopimus Fulhamin kanssa päättyy ensi kesänä. Tässä vaiheessa näyttää todennäköiseltä, että ainakaan ykkösvahdin paikkaa Fabri ei Fulhamissa saa.

Valmennus

 • Manageri: Scott Parker
 • Valmentaja: Stuart Gray
 • Valmentaja: Matt Wells
 • Maalivahtivalmentaja: Rob Burch
 • Fyysinen valmennus ja urheilutieteet: Alastair Harris
Parker pelasi Valioliigassa 369 ottelua ja esiintyi Englannin A-maajoukkueessa 18 kertaa. Kuva: Getty Images.

Fulhamin päävalmentajana työskentelee entinen Valioliigan huippupelaaja Scott Parker. Parker seurasi tietyllä tapaa aikaisempien Fulham-valmentajien jalanjäljissä ja on panostanut lähestymistavassaan pallonhallintaan. Joukkue on kuitenkin monella tapaa konservatiivisempi ja tasapainoisempi kuin Slaviša Jokanovicin aikakaudella. On myös suhteellisen epätodennäköistä, että joukkue päästäisi 81 maalia, kuten Fulhamin edellisellä vierailulla Valioliigassa kaudella 2018-19.

Fulhamin muoto pysyy enimmäkseen kasassa, ja joukkue pyrki Mestaruussarjassa ottamaan korkealta kiinni. Samalla olennainen osa filosofiaa on pyrkiä rauhoittamaan pelin kulkua pitkillä pallonhallintajaksoilla, jotta energiaa ei kuluisi liikaa.

Parker osoitti myös pragmaattisuutta Brentfordia vastaan, mikä on hyvä merkki Valioliigaa ajatellen. Fulham keräsi kontolleen myös eniten syöttöjä ottelua kohden Mestaruussarjassa, 535 per ottelu. Tässä kategoriassa toiseksi sijoittunut Leeds keräsi noin 35 syöttöä vähemmän. Joukkueiden pelitavoissa on kuitenkin merkittäviä eroja. Yö ja päivä on sopiva vertaus. 

On myös mielenkiintoista nähdä, miten Fulhamin tyyli toimii Valioliigan parhaita ja tilanteenvaihtoihin panostavia joukkueita vastaan? Vastaus on isolla todennäköisyydellä: ei toimi. Maltti on valttia, mutta samalla se on myös mahdollisuus vastustajan näkökulmasta. Positiivista on kuitenkin, että Jean Michaël Seri ja André-Frank Zambo Anguissa palaavat lainoiltaan vahvistamaan keskikenttää.

Anguissa pelasi hyvän kauden Villarrealissa ja Seri on taitava keskikenttä – ja huomattavasti parempi pelaaja kuin mitä kausi 2018-19 Valioliigassa antoi ymmärtää. Keskikentälle tuotiin kuitenkin vielä enemmän vahvistuksia, kun Mario Lemina saapuu joukkueeseen. Leminan ura on ollut lievässä laskusuunnassa, mutta hän omaa box-to-box-potentiaalia ja tarjoaa erilaisen vaihtoehdon muihin keskustan pelaajiin verrattuna. Häntä voisi tietyllä tapaa kutsua köyhän miehen Paul Pogbaksi, jos maalataan nopea kuva pelaajasta.

Fulham teki Anthony Knockaertin siirrosta pysyvän sekä äärimmäisen kovan kaappauksen vahvistamaan laitapakkiosastoa, kun Wiganin Antonee Robinson siirtyi Fulhamiin. Robinson tulee todella tarpeeseen, mutta ei ratkaise ongelmia.

Isompi huoli on, että oikeana laitapakkina esiintyy iäkkäämpi Denis Odoi, joka ei pysy vikkelien valioliigapelaajien kyydissä. Samalla joukkueesta löytyy entuudestaan Joe Bryan vasemmaksi laitapakiksi. Robinsonin hankinta on järkevä ja tulee tarpeeseen, mutta suuremmat huolet löytyvät oikealta puolelta.

Parker peluutti loppukaudesta 4-2-3-1-muotoa, mutta 4-3-3-muoto löytyy myös lokerosta. Joshua Onomah esiintyi todella vahvasti kymppinä ja hän kykenee pelaamaan myös pohjalla. On myös mielenkiintoista nähdä, miten Anguissa ja Seri muuttavat kokonaisuutta. Harrison Reed oli puolustavin keskikenttä kuluneella kaudella, ja Anguissa on tyrkyllä tälle tontille. Mario Lemina vahvistaa niin ikään keskikentän pohjaa ja kykenee pelaamaan kahden pohjassa tai kasina. Lemina tulee vähintään olemaan laadukas vaihtoehto penkiltä Fulhamin tasoiselle joukkueelle.

Tom Cairney kantaa Fulhamissa kapteeninnauhaa. Kuva: Getty Images.

Seri kilpailee todennäköisesti Tom Cairneyn sekä Onomahin kanssa peliajasta. Tämä siis, jos molemmat lainapelaajat jäävät seuraan. Toivottavasti Cairneylle löytyy avauksen paikka, sillä hän on Fulhamin progressiivisin syöttelijä. 

Voisi kuitenkin kuvitella, että parempia joukkueita vastaan lähestyy Fulham pelejä 4-3-3-muodolla, joka kääntyy 4-1-4-1-muodoksi. Kun taas otteluissa, missä se pyrkii hyökkäämään enemmän ja prässäämään ylempää, niin näemme 4-2-3-1-muodon.

Olennainen osa Fulhamin hitaita hyökkäyksiä on saada laitapakit nousemaan oikea-aikaisesti korkeammalle kenttää sopivan sauman tullen, ja sitä kautta pyrkiä luomaan 2v1-tilanteita. Suurimman osan maalintekoyrityksiin johtavista tilanteista Fulham luo leveältä. Knockaert ja Neeskens Kebano pyrkivät leikkaamaan sisäänpäin ja keskittämään boksiin.

Tähän kun lisää laitapakkien nousut, saadaan ajoittain aikaiseksi hyviä valintatilanteita. Fulham keskitti toiseksi eniten Mestaruussarjassa Leedsin jälkeen. Fulhamilla oli kauden mittaan 715 keskitystä ja Leedsillä 825. Merkittävin ero piilee keskityksien korkeudessa. Leeds pystyy tehokkaammilla murtautumismalleillaan keskittämään huomattavasti useammin matalana. 

Kaikkien kaveri Aleksandar Mitrovic palaa jälleen Valioliigaan, ja aggressiivinen serbialainen nähdään jälleen ensi kaudella luomassa ystävyyssuhteita vastustajan toppareiden kanssa. Mitrovic on härkämäinen pelaaja ja Mestaruussarjan maalikuningas, mutta hän jää usein aivan liian yksin keskityspalloissa, mikä helpottaa merkkaamista sekä tuplaamista boksissa huomattavasti. 

Fulhamissa on tietyllä tapaa potentiaalia lainalta palaavien pelaajien muodossa ja joukkueessa on muutenkin useita laadukkaita palasia. Varmaa on myös, että joukkue on tulevalla kaudella laadukkaampi kuin Mestaruussarjassa, mutta niin on vastustajatkin. On tietyllä tapaa hyvä, että joukkue ei kuitenkaan ole yhtä riskialtis tai sinisilmäinen kuin kauden 2018-19 Fulham tai kuluneen kauden Norwich. 

Ongelma on usein se, että pallonhallinta on tehotonta ja murtautuminen vaikeaa. Pallonhallinta ennen penetraatiota. Toinen ongelma on se, että modernissa pelissä korostuvat tilanteenvaihdot. Mikään joukkue Mestaruussarjassa ei luonut niin vähän tilanteita positiivisista tilanteenvaihdoista kuin Fulham. Tätä olisi elintärkeä parantaa, jos joukkue mielii säilyä sarjassa. Joukkueen pallonhallintaprosentit tulevat myös laskemaan merkittävästi Valioliigassa, joten suunnanmuutosten merkitys korostuu entisestään. 

Joukkue prässää usein 4-2-2-2-muodossa, mikä Valioliigassa kääntynee useammin 4-4-2-muodoksi, jos joukkue ei päätä lähestyä otteluita 4-1-4-1-muodossa. Pelinrakentelussa korostuu ”boksimuoto”, eli kaksi puolustavaa keskikenttää kahden topparin edessä, ja laitapakit yrittävät täyttää kenttää ylempänä. Mestaruussarjassa tämä toimii, kuten West Bromwichin ja Fulhamin tapauksissa nähtiin. Valioliigassa tilanne on kuitenkin haastavampi ja numeraalisen ylivoiman saavuttaminen on vaikeampaa parempien prässien takia. Riski pallonmenetyksille ja umpikujille kasvaa. 

Fulhamin 4-2-2-2-prässi tarkoittaa, että joukkue yrittää antaa painetta vastustajalle, ja sitä kautta pakottaa vastustajat avaamaan pitkällä syötöllä. Ongelma Valioliigaa ajatellen on, että puolustuslinja voitti pääpallot ainoastaan 58-prosenttisesti. Lukema pienenee Valioliigassa, ja sarjan standardeilla lukeman pitäisi olla 60-65 prosentin hujakoilla. Burnleyn tapaiset joukkueet riemuitsevat, jos Fulham pyrkii ottamaan ylhäältä kiinni. 

Positiivista on toki myös, että Scott Parker vaikuttaa olevan karismaattinen ja hyvä valmentamaan yksittäisiä pelaajia. Hänen suhteensa pelaajiin tuntuu toimivan kentällä ja sen ulkopuolella. Auktoriteettia löytyy. Positiivista on myös, että Parker on entisenä huippupelaajana ja puolustavana keskikenttänä osittain pragmaattinen. Hän tuskin ottaa tyhmiä riskejä. 

Fulhamissa on – kuten sanottu – hieman piilevää potentiaalia ja pidän kovasti Antonee Robinsonin hankinnasta. Joukkue tarvitsee kuitenkin lisää laatua ja on vaikea nähdä, että pelityyli siirtyisi vaivattomasti Valioliigaan. Joukkueen xGD (maaliodottaman erotus) ei päätä huimaa, ja se oli Mestaruussarjassa ainoastaan 0.15 per ottelu plussalla. Tämä ei ole missään nimessä hyvä merkki. 

Parker ja Fulham joutuvat jonkin verran tinkimään periaatteistaan, ja ilman merkittäviä vahvistuksia on kovin epätodennäköistä, että joukkue säilyy sarjassa. On myös haastavaa lähteä toteuttamaan uutta filosofiaa tulevaksi kaudeksi, mutta vanha ei myöskään riitä. Vaikeita valintoja toisin sanoen luvassa. 

Seri, Anguissa, Lemina ja Robinson ovat askel parempaan suuntaan ja he tuovat paljon kaivattua leveyttä. Visiitti Valioliigassa jää kuitenkin kauden mittaiseksi. Sarja on kehittynyt edellisestä vierailusta merkittävästi, ja Fulhamin pelikirja ei ole missään nimessä poikkeuksellisen hyvä. Sitä sen pitäisi olla, jos joukkue mielii pelata vielä vuoden kuluttua pääsarjatasolla.

Tärkein pelaaja - Aleksandar Mitrovic

Fulhamin tehot lepäävät jälleen pitkälti Mitrovicin varassa. Kuva: Getty Images.

Hyvin yksinkertaisesti: Fulhamin maalintekovastuu nojaa vankasti Aleksandar Mitrovicin harteilla. Hän on kuin Teemu Pukki Norwichille. 26 maalia Mestaruussarjassa oli viime kaudelta todella vahva työnäyte Mitrovicin osaamisesta.

Mitrovic ei ole nopea, mutta hän sijoittuu suhteellisen hyvin ja on vahvatekoinen. 189-senttinen kärki muodostaa myös pääpelillään vahvan maaliuhan boksissa.

Vastustajat ovat toki parempia, mutta kun manageri on sama ja pelaajat ympärillä jokseenkin samoja, ei ole syytä olettaa, etteikö Mitrovic paukuttaisi maaleja myös alkavalla kaudella. Ja jos ei Fulham isoja hankintoja tee, Mitrovicin osumatarkkuus myös määrittelee sen, putoaako joukkue vai säilyykö se sarjassa.

Arvio

Sija: 20

Fulham taistelee säilymisestä, mutta todennäköisin skenaario on jompikumpi kahdesta viimeisestä sijasta sarjataulukossa. Joukkueessa ei ole tarpeeksi laatua, leveyttä tai visiota. Positiivista on kuitenkin, että materiaali on vahvistunut, joten pientä piilevää potentiaalia on olemassa.

Scott Parker on kelpo valmentaja, mutta ei poikkeuksellinen. Nousijat tarvitsevat tänä päivänä usein jotain poikkeuksellista säilyäkseen tai menestyäkseen sarjassa. Usein vastaus piilee systeemissä. Fulhamilla ei ole mitään erityisen ihmeellistä. Aston Villa taas kulutti isosti rahaa ja joukkue oli onnekas siinä mielessä, että nipusta löytyi yksi parhaista Mestaruussarjassa pelanneista pelaajista, Jack Grealish.

Fulhamin pelityyli ei myöskään käänny Valioliigaan vaivattomasti, mikä tuottaa omat ongelmansa. Suunnitelma menee uusiksi. Joukkue on myös liian kehno suunnanmuutoksissa ja liian konservatiivinen murtautumismalleissaan. Aleksandar Mitrovicin harteilla on myös aivan liian suuri vastuu ja 15 maalia Valioliigassa olisi jo pieni ihme.

Ihanneavaus

Fulham FC ihanneavaus 20-21
Fulhamin ihanneavaus kaudella 2020-21.

Kokoonpanolista

# PelaajaPPPelipaikkaIkä
1Alphonse AreolaMVMaalivahti27.2.1993
12Marek RodakMVMaalivahti13.12.1996
31FabriMVMaalivahti31.12.1987
40George WickensMVMaalivahti8.11.2001
3Michael HectorKPToppari19.7.1992
20Maxime Le MarchandKPToppari11.10.1989
13Tim ReamKPToppari5.10.1987
23Joe BryanVPVasen laitapuolustaja17.9.1993
33Antonee RobinsonVPVasen laitapuolustaja8.8.1997
34Ola AinaOPOikea laitapuolustaja8.10.1996
2Kenny TeteOPOikea laitapuolustaja9.10.1995
4Denis OdoiOPOikea laitapuolustaja27.5.1988
29André Zambo AnguissaPKKPuolustava keskikenttä16.11.1995
18Mario LeminaPKKPuolustava keskikenttä1.9.1993
21Harrison ReedPKKPuolustava keskikenttä27.1.1995
6Kevin McDonaldPKKPuolustava keskikenttä4.11.1988
10Tom Cairney (C)KKKeskikentän keskusta20.1.1991
24Jean Michaël SeriKKKeskikentän keskusta19.7.1991
8Stefan JohansenKKKeskikentän keskusta8.1.1991
25Josh OnomahHKKHyökkäävä keskikenttä27.4.1997
17Ivan CavaleiroVHVasen laitahyökkääjä18.10.1993
7Neeskens KebanoVHVasen laitahyökkääjä10.3.1992
58Sylvester JasperVHVasen laitahyökkääjä13.9.2001
11Anthony KnockaertOHOikea laitahyökkääjä20.11.1991
47Aboubakar KamaraOHOikea laitahyökkääjä7.3.1995
9Aleksandar MitrovicKHKeskushyökkääjä16.9.1994
14Bobby ReidKHKeskushyökkääjä2.2.1993
61Jay StansfieldKHKeskushyökkääjä24.11.2002

Jaakko Perttilä, Kim Keränen
Twitter: @JaakkoPerttila @KeranenKim

Kuvankäsittely: Eetu Ikola