Valioliigan mestaruus ratkotaan tällä kaudella kahden joukkueen välillä. Näin povaa Manchester Unitedin entinen pelaaja ja Sky Sportsin nykyinen asiantuntija Gary Neville.

Yhdeksän pelatun kierroksen jälkeen (osalla joukkueista kahdeksan pelattua ottelua) Valioliigaa johtaa Tottenham, joka on kerännyt 20 pistettä. Liverpool on niin ikään 20 pisteessä, ja Chelsea sekä Leicester seuraavat kaksikkoa kahden pisteen päässä.

– Tämä on mielenkiintoinen kausi. Ajattelimme jo kauden alla, että Chelsea voi olla mielenkiintoinen joukkue tällä kaudella. Heillä on nuori, jännittävä joukkue. Näyttää siltä, että Frank Lampard on saamassa joukkueen hyvään lentoon, Neville sanoi The Gary Neville Podcastissa The Independentin mukaan.

– Hän haki ihanneavaustaan ensimmäisissä otteluissa. Nyt joukkue näyttää aika vahvalta. Onko tämä sellainen kausi, että [Tottenhamin] José Mourinho ja Frank Lampard taistelevat mestaruudesta?

Nevillen mielestä Liverpoolin voi laskea taistelusta ulos.

– Ajattelin, että Liverpool karkaisi muilta, mutta en enää sen jälkeen, kun Virgil van Dijk loukkaantui. Se muuttaa isosti voimasuhteita ja tekee Liverpoolista haavoittuvaisen.