Gary Neville on ilmaissut kuuluvansa siihen Manchester Unitedin kannattajakuntaan, joka ei enää jaksa odottaa Jadon Sanchon iänikuisen siirtosaagan päättymistä.

Tuoreimpien tietojen mukaan Manchester United ja Borussia Dortmund ovat erittäin lähellä päästä sopuun Sanchon odotetusta kesäsiirrosta Old Traffordille.

Englannin maajoukkuelaiturin hankinnasta on kuitenkin keskusteltu jo viime kesästä lähtien, mikä on luonnollisesti alkanut turhauttamaan etäältä seuraavia faneja ja jopa seuralegendoja.

– Manchester United on lähellä hankkia Sanchon. Taas! tuhahti Neville Twitterissä lauantai-iltapäivänä.

– Siirron pitäisi olla ilon ja jännityksen hetki. En ole eläissäni ollut näin tylsistynyt siirron suhteen. Minusta tuntuu että se olisi jo maalissa, minkä takia haluan jo tietää kuka seuraava hankinta on. Eikä tämä tietenkään ole itse kaverin vika!

Gary Neville

@GNev2
Manchester United Closing in on Sancho
Again!
A transfer should be a joy and a moment of excitement . I’ve never been more bored by a transfer in my life to the point I feel like he’s already signed and I want to know who is next already. Not the lads fault at all I should say!

Luottotoimittaja Fabrizio Romanon mukaan Sancho ei ole koskaan ollut näin lähellä liittymistä Manchester Unitediin.

[readmore from=Manchester-United]

Aiemmin tällä viikolla Dortmund hylkäsi Man Unitedin 85 miljoonan euron tarjouksen pyydettyään 21-vuotiaasta vähintään 90 miljoonan euron korvausta.

United ja Dortmund ovat kuitenkin pääsemässä siirtosummasta kompromissiin ja neuvottelevat enää yksittäisistä miljoonista.

Sancho on puolestaan ollut valmis allekirjoittamaan sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa jo pitkän aikaa. Vahvistuksen odotetaan ilmestyvän ensi viikon aikana.