Athletic: Tottenhamin ja Gennaro Gattuson neuvottelut kaatuivat heti – taustalla fanien raivoisa reaktio

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin pitkälle venynyt managerihaku jatkuu edelleen.

The Athleticin mukaan lontoolaisseura on päättänyt olla täyttämättä roolia Gennaro Gattusolla, jota yhdistettiin Liljanvalkoisiin vielä eilen torstaina.

Gattuson nimi nostettiin esiin heti sen jälkeen, kun sopimusneuvottelut Paulo Fonsecan kanssa kaatuivat yllättäen. AC Milanin ja Napolin entinen päävalmentaja oli juuri jättänyt Fiorentinan, jonka peräsimessä hän ehti toimia vain 23 päivää.

Tottenham ja Gattuso keskustelivat mahdollisesta sopimuksesta, mutta seuran tuore päätös oli jättää 43-vuotias palkkaamatta. Spursin kannattajat nimittäin suivaantuivat, kun Gattuson uutisoitiin olevan johtava kandidaatti José Mourinhon korvaajaksi.

Italialaisikonin aiempia kommentteja naisten asemasta jalkapallossa, samaa sukupuolta olevien avioliitosta sekä rasismista nostettiin jatkuvasti esille sosiaalisessa mediassa, minkä lisäksi hashtag #NoToGattuso trendasi Iso-Britanniassa myöhään eilisiltana.

Sen jälkeen kun Mourinholle annettiin seurasta potkut huhtikuun puolivälissä, on Tottenhamin on kerrottu neuvotelleen valmentajapestistä Gattuson ja Fonsecan lisäksi entisen managerinsa Mauricio Pochettinon, Internazionalen jättäneen Antonio Conten, Bayernin valinneen Julian Nagelsmannin, Ajaxiin jääneen Erik ten Hagin, Leicesterissä vakuuttaneen Brendan Rodgersin sekä Saksan maajoukkueeseen suuntaavan Hansi Flickin kanssa. Aika näyttää, miten kauan oikean vaihtoehdon löytäminen vielä kestää.